Medstigar

Medial Vägledning

Energibrev

Budskap från din egen guide eller ängel

De som beskyddar dig, stärker dig och leder dig framåt i din utveckling kan nå fram till dig genom såkallad kanaliserad skrift. Jag tar kontakt med dina hjälpare och för ner deras ord direkt i text utan att mitt eget medvetande är påkopplat. På så vis får du ett ljust, andligt perspektiv kring vad du planerat innan du började denna livsresa. Information som sitter djupt i din själ men kanske inte alltid är så lätt åtkomlig. Genom att få denna kärleksfyllda vägledning och syn på helheten så blir den stora bilden även mer greppbar för oss människor och vi kan också se på de materiella frågorna utifrån helt nya perspektiv.

Skriv till mig och berätta om vilka frågor och vägval du står inför, kortfattat, max 5 frågeställningar. Jag besvarar frågorna genom att ta kontakt med dina hjälpare som finns för dig på andra sidan. Förvänta dig svar som du kan bära med dig lång tid framöver, vissa berg kan ta ett helt liv att kliva över, andra bara någon minut.

 

750 kr

  

Tillbaka

Innehar F-skatt

Välkommen

Välkommen till www.medstigar.se.

Nyhetsbrev

Medstigar med butiksdelen Häxans hörna sedan 2015: Jag hälsar er varmt välkomna till Häxans hörna mitt i Berg strax utanför Linköping. Med närhet till bad, glass och båtslussning så bjuder Häxans hörna er på andliga ting, tänkvärda gåvor och häxkonst när den är som allra bäst. Välkomna!

NYHET!

PÅ ANDRA SIDAN SPEGELN en av höstens mest spännande och utvecklande temakvällar sker på Ljungs Slott strax utanför Linköping. (Se fliken kurser)

Nu finns Carina på Youtube med HEALING TALES se länk på fliken HEM

AKTUELLT!

HÖSTENS KURSER

Ny info finns under fliken kurser.