Föreläsningar

Planerade föreläsningar läggs ut löpande under denna flik, håll utkik!

Vill du boka in en föreläsning, workshop? Här kommer lite inspiration och förslag på olika teman:

  • Energi. Balanserad energi är lika med hälsa. Våra grundenergier är nycklarna till bättre energiflöden. Upptäck hur du kan vara din egen mästare till påverkan av ditt mående. Finn din grundenergi.
  • Chakrakunskap. Färgernas vibrationer och symboler för balans. Dina energiportaler är källan till allt, ditt hem, ditt hjärta och kärleken till dig själv. Öppna upp för gudomlig påfyllnad.
  • Karma. Själslig kunskap om allt som påverkar oss genom våra känslor – liv efter liv. Historiskt perspektiv ur vårt släktträds historia kopplat till vår nutid. Genom Egyptisk numerologi kan vi bli medvetna om det undermedvetna och på vilket sätt vi kan finna obehindrade flöden i våra liv.
  • Medialitet. Alla människor har mediala gåvor och sinneskanaler som är en tillgång i varje ögonblick. Medialitet är inte avsett att vara en gåva för endast några få. Öka din medvetenhet om dina mediala gåvor. Från teori till praktik.
  • Kristaller. Kristaller är en Gudagåva till oss människor. Genom kristallernas kraft kan vi kommunicera med andra världar, balansera våra chakran, höja och stärka vårt ljus. Lär dig om kristallernas inneboende frekvens och hur du kan öppna upp för andlig expansion.
  • Änglar. Mer gudomligt än med Änglarnas ljus kan det inte bli. Lär dig att kommunicera med dina Änglar. De är språkrören och kontakten mellan världar. Förenas med anhöriga, guider, vägledare och förenas framförallt med dig själv i Änglarnas kraft.

Våren 2019

Söndagen den 5 maj hålls föreläsningen Själens Öga – Ditt Öde av Carina hos föreningen Duvan i Motala.
Duvans lokal Prinsgatan 29 B (Gaveln) Tid kl 15.00 – ca 17.30. Medlemspris: 160 kr. Övriga: 200 kr. Fika: 20 kr.

Själens Öga – Ditt Öde: Att finna svaren om vilken väg du är på jorden för att vandra handlar först och främst om förståelse för din själ, ditt själsliga DNA. Alla vi människor längtar efter att få uttrycka vår sanning och mening, att finna ett öde som vibrerar med vår längtan. Många säger att de längtar efter något nytt, men vet inte vad. Vad passar mig? Vad är min gudomliga väg? Vilket är mitt öde?

Carina Vinnersten arbetar som medial vägledare, håller kurser inom andlig, själslig och personlig utveckling samt finns verksam som ägare till butiken Häxans hörna i Berg strax utanför Linköping.

Denna eftermiddag behandlar vi själens historia och kollektiva essens samt benar ut vilka gudomliga sanningar du bär i blomman av ditt eget hjärta. Det gäller att förstå om du behöver mycket eller lite vatten, extra näring, skugga eller sol för att blomma som mest. Du är född till jorden för att vara det mesta och bästa av dig själv. Frågan är kanske inte vem du är utan vad du är. Mänskligheten är till dags dagar buren av karmastrålars ljus men som nu börjar lätta från våra ljuskroppar. I dessa öppningar finns gudomlig information att hämta. Mysteriet bortom solen välkomnar nu dig att se dig själv med själens öga. Med hjälp av Egyptisk numerologi får du tillgång till din egen själs historia och de siffror du behöver för att knäcka koden till det största bankvalvet av dem alla – ditt hjärta, där vilar ditt öde!

Välkomna!

https://duvan.org/sjalens.oga.carina.vinnersten.v2019.html

Innehar F-skatt