Medstigar

Medial Vägledning

Healing

 Kristallhealing

Människan är universum. I sin enkelhet eller komplexitet så är vi en del av allt. Vi är energi, vår fysiska kropp, vår själ och dess repetitiva mönster genom liv efter liv är vibrationer i universums hav av ljus. Kristaller är likt människan en del av allt, kristaller bär på nycklar till våra gudomliga energikanaler, förankrade i själens blomma - vårt hjärta. Våra chakran och vår aura är ett rotsystem av energitrådar som reagerar och expanderar med hjälp av vibrationer lika våra egna, lika attraherar lika. Därav är kristaller ett fantastiskt verktyg att använda sig av för att öka styrkan och vibrationerna i allt som är vi. Kristaller påskyndar läkning, stärker vårt nervsystem och våra mentala krafter. De aktiverar intuition, intellekt och kan väcka starka helande krafter, fysiskt som själsligt. De hjälper oss att komma i kontakt med vårt innersta, vår själ och lär oss att förstå oss själva.

När jag ger kristallhealing så utgår jag ifrån dina chackran och din aura. Jag arbetar intuitivt, med mina guider och vägledare och utifrån dina alldeles unika energier ger jag dig med hjälp av universums kärleksfulla krafter den behandling och vägledning som är menad för dig. Jag arbetar med kristaller som jag intuitivt lägger på olika energipunkter för att fylla på och skapa balans i kroppens energiflöde. Du som klient får också själv välja ut en egen sten att ta med hem ifrån denna behandling. Detta är är en mycket ljus, harmonisk och stärkande healingform.

 

Timpris - 900 kronor

 

 

 Tillbaka

Innehar F-skatt

Välkommen

Välkommen till www.medstigar.se.

Nyhetsbrev

Medstigar med butiksdelen Häxans hörna sedan 2015: Jag hälsar er varmt välkomna till Häxans hörna mitt i Berg strax utanför Linköping. Med närhet till bad, glass och båtslussning så bjuder Häxans hörna er på andliga ting, tänkvärda gåvor och häxkonst när den är som allra bäst. Välkomna!

NYHET!

PÅ ANDRA SIDAN SPEGELN en av höstens mest spännande och utvecklande temakvällar sker på Ljungs Slott strax utanför Linköping. (Se fliken kurser)

Nu finns Carina på Youtube med HEALING TALES se länk på fliken HEM

AKTUELLT!

HÖSTENS KURSER

Ny info finns under fliken kurser.