Healing

 Kristallhealing

Under tusentals år har människan använt kristaller och stenar i healing och för beskydd, i smycken och prydnad. Vi människor omges av ett unikt energifält; vår aura och det gör även kristaller och stenar. Vårt energifält reagerar på stenarnas vibrationer när vi kommer i kontakt med dem, deras olika energifrekvenser påverkar därför oss människor. Kristaller påskyndar läkning, stärker vårt nervsystem och våra mentala krafter. De aktiverar intuition, intellekt och kan väcka starka helande krafter. De hjälper oss att komma i kontakt med vårt innersta, vår själ.

Stenar och kristaller är den mest subtila formen av materia i universum. Det är något som den moderna vetenskapen har dragit nytta av. De används i bland annat klockor, datorer, radioapparater, pacemakers, akupunkturnålar och laser.

När jag ger kristallhealing så utgår jag ifrån dina chackran och din aura. Jag arbetar intuitivt, med mina guider och vägledare och utifrån dina alldeles unika energier ger jag dig med hjälp av universums kärleksfulla krafter den behandling och vägledning som är menad för dig. Jag arbetar med kristaller som jag intuitivt lägger på olika energipunkter för att fylla på och skapa balans i kroppens energiflöde. Du som klient får också själv välja ut en egen sten innan behandling. Detta är är en mycket ljus, harmonisk och stärkande healingform.

Timpris - 900 kronor

Foto på behandling

 

 Tillbaka

Innehar F-skatt