Medstigar

Medial Vägledning

Hembesök

Gruppaktivitet

Är du sugen på att samla ihop ett gäng för en gruppaktivitet? En stund bland vänner med andlig vägledning, meditation etc. Kontakta mig så kommer vi överens efter dina önskemål och mina förmågor. Jag tar emot grupper i mina lokaler och om avståndet är rimligt så kan vi också komma överrens om en gruppaktivitet hemma hos dig.

 

Timpris - 1450 kronor samt eventuell resekostnad och restid

 

Besökare från andra sidan

Har du märkt att du har besökare från andra sidan som stökar i ditt hem. Känner du dig iakttagen, hör eller ser något som du misstänker hör till den andra sidan? Kanske behöver dina besökare komma hem till ljuset eller bara förmedla något speciellt till dig och din familj. Kontakta mig så gör jag ett hembesök hos dig för att känna in vilka energier som semestrar i ditt hus.

 

Timpris - 1200 kronor samt eventuell resekostnad och restid

 

Tillbaka

Innehar F-skatt

Välkommen

Välkommen till www.medstigar.se.

Nyhetsbrev

Medstigar med butiksdelen Häxans hörna sedan 2015: Jag hälsar er varmt välkomna till Häxans hörna mitt i Berg strax utanför Linköping. Med närhet till bad, glass och båtslussning så bjuder Häxans hörna er på andliga ting, tänkvärda gåvor och häxkonst när den är som allra bäst. Välkomna!

NYHET!

PÅ ANDRA SIDAN SPEGELN en av höstens mest spännande och utvecklande temakvällar sker på Ljungs Slott strax utanför Linköping. (Se fliken kurser)

Nu finns Carina på Youtube med HEALING TALES se länk på fliken HEM

AKTUELLT!

HÖSTENS KURSER

Ny info finns under fliken kurser.