Kurser

 Aktuellt!

Inom kort kommer info om vårens kurser, håll utkik!

Höstteminens utvecklingscirklar (info nedan) är härmed fyllda. 

 

VÄLKOMMEN!

Vill du utveckla din andlighet och därmed få tillgång till dina mediala öppningar?

Vill du kommunicera med avlidna, guider, änglar och galaktiska energier från andra solsystem?

Vill du komma i kontakt med din mästarenergi och utveckla förståelse för vem du är, vilken energi du håller och vilka talanger du har samt utveckla dessa vidare?

Vill du vara och verka som en kanal för universums ljus? 

Tillsammans i grupp strålar vi samman för att jobba med våra fysiska och icke fysiska energier i sann kommunikation och förståelse, kropp – själ – ande. Grunden till detta utgörs via meditation. 

Vid sju stycken tillfällen under hösten träffas vi tillsammans för att utföra ett uppdrag: – Att höja vår gemensamma energi och därmed öppna portarna till det gudomliga ljuset som är bärare av allt vi någonsin varit, i nuet är och för alltid kommer att vara. Inga andra än ANDEVÄRLDENS energier sätter agendan för höstens innehåll, därmed lägger vi all tillit till att den mest spännande utveckling skall ske…

– För ditt och universums absolut högsta och bästa!

Två stycken grupper!

Måndagar varannan vecka klockan 18.00 – ca: 21.00 (vänligen var på plats ca 10 minuter före start, 18.00 stängs dörrarna)!

Lättare fika bjuds vid varje tillfälle!

Jag placerar kursdeltagarna i den ena eller andra gruppen. Detta sker utifrån energisamansättning, därav önskar jag att DU (enbart om du ej gått hos mig i kursgrupp tidigare) kontaktar mig per telefon eller personligen i butiken innan anmälan.

Start GRUPP 1: 4:e september (4/9, 18/9, 2/10, 16/10, 30/10, 13/11, 27/11)

Start GRUPP 2: 11:e september (11/9, 25/9, 9/10, 23/10, 6/11, 20/11, 4/12)

Anmälan: Sker löpande fram tills att grupperna är fullsatta, dock senast 6:e augusti. Därefter meddelas aktuellt startdatum/grupp!

Kursavgift: 1750 kr

*Anmälningsavgift á 750 kr sätts in på PLUSGIRO 75 46 26-0 innan 6:e augusti, alternativt betalas i butiken kontant/betalkort. Mottagarkonto är MEDSTIGAR. Skriv ditt fullständiga namn som betalningsavsändare. Resterande 1000 kr betalas vid kursstart via plusgiro 75 46 26-0 eller kontant/betalkort i butiken.

*Om avbokad kursplats betalas ej anmälningsavgiften åter.

Det går självklart bra att betala hela kursavgiften vid ett och samma tillfälle.

Vid betalning via plusgiro får du ett kvitto av mig vid kursstart.

Plats/kurslokal: Flemma MUGGEBO 4, 590 78 Vreta Kloster (ca 18 min från centrala Linköping).

Kontakt: Carina Vinnersten – Hemsida: www.medstigar.se Mejl: carina@medstigar.se

Tfn: 0735-93 13 13 Adress: Stjärnorpsvägen 10, 590 77 Vreta Kloster

 

Sagt om terminskurserna:

"Fantastiskt, utmanande och utvecklande"

"Spännande nya uppdrag varje gång, utveckling sker såväl i gruppen som för dem som finns på andra sidan"

"Jag trodde aldrig jag kunde uppleva denna närvaro, jag har lärt mig så mycket!"

"Aldrig vet jag innan vart jag kommer att flyga iväg, eller vem som kommer och hälsar på. Tänk så mycket spännande som hänt! Carina är fantastisk!"

"Carina och våra sammankomster är okomplicerade. Carina tar det för vad det är helt enkelt! Då blir man heller inte nervös eller får prestationsångest om man inte är med i matchen någon gång. Det är så spännande varje gång, då inget är förutsägbart"

"Så otroligt roligt och givande! Man längtar redan till nästa tillfälle innan man avslutat kvällen"

"Att få möta sitt inre ger ett helt annat lugn och präglar ens vardag på ett bra sätt. Man möter varje dag med större respekt och förväntan än när stress, oro, ilska och annat dumt ligger där och stör dagen. Spännande att utforska andra energier och Carina ledsagar på ett himla härligt sätt!"

"Kurskvällarna har gett mitt liv en ny dimension och en ny tro på livet. Jag är så tacksam att jag får vara med om detta!"

"Kurstillfällena har varit som ett andningshål i vardagen. Ett tillfälle att få landa i sig själv. Ett tillfälle att få känna in olika energier och utveckla sitt andliga jag. Tillsammans med alla kursdeltagare byggs väldigt starka energier upp. Alla blir ett. Ingen gång är den andra lik. Carina är en väldigt ren kanal som formar och skapar kurstillfällena. Varje tillfälle känns fulländat, rent, uppbyggande, utvecklande och kärleksfullt"