Medstigar

Medial Vägledning

Kurser

KURSNYHET MED SARASTRA! 

Månens Silverlinje öppnas den 11/11 - Vi ser då 11 % av Månskäran

Välkommen att delta denna Magiska Kursdag - Infria dina drömmar!

En glipa står öppen i Gudomligheten denna dag och Månens Silverlinje öppnas. Med hjälp av Mångudinnans Pärlband av Systrar ser Du Dina Drömmar klart. Här igenom kliver Ditt Släktträds Stjärnsjälar fram med sin Välsignelse för att hjälpa Dig att Infria Dina Drömmar. Utan kamp möter Du Ditt Innersta Väsens Önskan – som Du Villigt ger till Ditt Eget Hjärta. Det Månklaraste Pärlband leder Dina Önskningar vidare in i Moder Jords manifesterande Kraftfält och så växer Dina Drömmars Livsväg fram. Tillsammans öppnar Vi och tar emot Dagens Energier i Kärlekens Ljus.

  • Öppningsmeditation
  • Silverlinjens Manifestering i Hjärtat
  • Mottagandet av Välsignelsen från Ditt Släktträds Stjärnsjälar
  • Gyllene Gåvobrev
  • Manifestation

Datum: Söndagen den 11/11

Tid: 11.00 - ca 15.00

Kostnad: 750 kr

Plats: Stjärnorps Församlingshem vid Roxens strand, ca 15 km norr om Linköping

Anmälan: per mejl till carina@medstigar.se 

Inbetalning: bankgiro 5309-0064 tillhörande Eva Edman senast den 4/11

Vi bjuder på frukt, smörgåsar och te. 

Begränsat antal platser!

 

Tack för en fantastisk kväll - PÅ ANDRA SIDAN SPEGELN på Ljungs Slott

 

En av höstens mest spännande och utvecklande temakvällar sker på Ljungs Slott strax utanför Linköping.

Den 19 augusti öppnas slottsportarna till en magisk afton PÅ ANDRA SIDAN SPEGELN

Välkommen med din anmälan via mejl!

ANMÄLAN

TAROTKURSEN ÄR NU FULLBOKAD!

KRISTALLKURSEN ÄR NU FULLBOKAD!

Steg 1: Anmäl dig till kursen/kurserna nedan: Ange namn, telefonnummer och mejladress.

(Ytterligare info sänds till dig via mejl).

Steg 2: Betalning á 1250 kr innan den 19 augusti (tarotkursen).

Betalning á 1250 kr innan den 16 september (kristallkursen).

Steg 3: Vid sent avhopp betalas endast 600 kr tillbaka.

Kvitto ges på plats vid första kurstillfället.

Välkommen!

/tarotkurs.jpg

/kristallkurs.jpg

KURSLEDARE

Carina Vinnersten: Jag utformar kursverksamheten, föreläsningar och event helt utifrån min egen kanal av ljus. Mina lärare är mitt eget "andliga team"och det jag tillhandhåller er är kunskap baserat på hjärtats visdom och gudomlighetens ljus. Alla deltagare välkomnas att utvecklas utifrån var ni befinner er just nu. All jämförelse med andra och prestation lämnas utanför dörren. Välkommen med värme, respekt och kärlek för varandra!

TAROT-KURS - 78 NYCKLAR TILL DIN SJÄL:

Denna kurs kommer helt utgå ifrån din själ, din personlighet och egen unika utveckling. Läran om tarot är läran om själen vilket innebär att du ej kan leta efter svaren utanför dig själv utan den enda metoden och vägen till resultat är vägen in i dig själv. Du har en fantastisk unik och gudomlig energi som bär på själens bilder - själens nycklar. Som kursledare ledsagar jag dig genom själens rike och tillsammans öppnar vi de lås vi kan och får möjlighet till. Under två magiska kurskvällar kommer vi att bege oss in i själens rike och öppna de gudomliga sanningarna till varje människas medialitet. Alla människor är mediala och tarotkorten blir dina vägvisare med sin struktur och balans i harmoni med ditt hjärta. Min tilltro är att denna kurs kommer tillhandage dig allt annat än det du kan läsa i böcker om tarot. Oavsett praktisk erfarenhet av kort är du hjärtligt välkommen till denna kurs.

KRISTALL-KURS MED ÄNGLARNA:

Så mycket ljus, kärlek och healing finns i kristallernas magiska värld. Visste du att änglarna har sina gudomliga frön inplanterade i varje kristall. Under två magiska kurskvällar kommer vi att närma oss änglarnas rike med hjälp av kristallläran - den gudomliga sanningen som berättar om att du är älskad i varje andetag. Du kommer få uppleva kristallernas vibrationer och lära känna varje sten in i djupet av ditt hjärta. Dessa stenar kommer ge kraftfull läkning och förståelse i kropp, själ och ande. Välkommen att utforska din inre rikedom med hjälp av stenarnas änglafrekvenser.

KOMMANDE EVENT

Hösten 2018 kommer även att innehålla olika fristående temakvällar i en spännande tappning som är under bearbetning och planering i detta nu. Håll utkik här på sidan efter mer info som kommer...

Ord från kursdeltagare:

"Fantastiskt, utmanande och utvecklande"

"Spännande nya uppdrag varje gång, utveckling sker såväl i gruppen som för dem som finns på andra sidan"

"Jag trodde aldrig jag kunde uppleva denna närvaro, jag har lärt mig så mycket!"

"Aldrig vet jag innan vart jag kommer att flyga iväg, eller vem som kommer och hälsar på. Tänk så mycket spännande som hänt! Carina är fantastisk!"

"Carina och våra sammankomster är okomplicerade. Carina tar det för vad det är helt enkelt! Då blir man heller inte nervös eller får prestationsångest om man inte är med i matchen någon gång. Det är så spännande varje gång, då inget är förutsägbart"

"Så otroligt roligt och givande! Man längtar redan till nästa tillfälle innan man avslutat kvällen"

"Att få möta sitt inre ger ett helt annat lugn och präglar ens vardag på ett bra sätt. Man möter varje dag med större respekt och förväntan än när stress, oro, ilska och annat dumt ligger där och stör dagen. Spännande att utforska andra energier och Carina ledsagar på ett himla härligt sätt!"

"Kurskvällarna har gett mitt liv en ny dimension och en ny tro på livet. Jag är så tacksam att jag får vara med om detta!"

"Kurstillfällena har varit som ett andningshål i vardagen. Ett tillfälle att få landa i sig själv. Ett tillfälle att få känna in olika energier och utveckla sitt andliga jag. Tillsammans med alla kursdeltagare byggs väldigt starka energier upp. Alla blir ett. Ingen gång är den andra lik. Carina är en väldigt ren kanal som formar och skapar kurstillfällena. Varje tillfälle känns fulländat, rent, uppbyggande, utvecklande och kärleksfullt"

 

Välkommen

Välkommen till www.medstigar.se.

Nyhetsbrev

Medstigar med butiksdelen Häxans hörna sedan 2015: Jag hälsar er varmt välkomna till Häxans hörna mitt i Berg strax utanför Linköping. Med närhet till bad, glass och båtslussning så bjuder Häxans hörna er på andliga ting, tänkvärda gåvor och häxkonst när den är som allra bäst. Välkomna!

NYHET!

PÅ ANDRA SIDAN SPEGELN en av höstens mest spännande och utvecklande temakvällar sker på Ljungs Slott strax utanför Linköping. (Se fliken kurser)

Nu finns Carina på Youtube med HEALING TALES se länk på fliken HEM

AKTUELLT!

HÖSTENS KURSER

Ny info finns under fliken kurser.