Kurser

Obs! Utvecklingscirklarna för våren är fullsatta. Se övrig kursverksamhet nedan:

Magiska Budskapskvällar

Budskapskvällar på Häxans hörna i vår för max 8 deltagare per tillfälle. Samla ihop ett kompisgäng eller kom ensam för att träffa andra andligt intresserade människor. Carina ger budskap ur ett flerdimensionellt perspektiv där alla våra andliga hjälpare får fritt spelutrymme att kommunicera med deltagarna. Spridda kvällar med första tillfället tisdagen den 12 mars, mellan klockan 18.00 – ca 20.00.

Anmälan sker till carina@medstigar.se eller till 0735-93 13 13. Plats: Häxans hörna. Kostnad: 400 kr (kontant eller kort) som betalas på plats. Kom gärna 15-10 minuter före start. Anmälan är bindande.

Dina Andliga Gåvor

Heldagskurs med SarAstra den 13 April

Andlig Utveckling är ett Kärleksarbete där Du behöver se och uppleva Dig själv som en Helhet. För att förstå både Dina egna Energier och andras, behöver Du lära känna Din egen Energi och Dina egna Förmågor. Det är grunden för att Du ska kunna möta både Dig själv och andra på ett Kärleksfullt och Medvetet sätt.

Under denna heldag kommer Du tillgodogöra Dig ny Kunskap, Förhöjd Energi och Redskap för att komma vidare med Din Andliga Utveckling.  Genom att bli Medveten om Din Inre Visdom välkomnar Du Mirakler på det Personliga, Själsliga och Andliga planet. Vi kommer behandla följande under dagen:

Vilken är Din Grundenergi
Vad är Medialitet och Intuition egentligen
Hur Sensitiv är du för Energier
Vilka Energier har Du bäst Flöde att arbeta med
Vilka Andliga Hjälpare har Du omkring Dig
Vilka Nya Portar står Du själv inför att öppna

INFO: Lördagen den 13 April kl 09.30 – 17.00. Platsen är Björkö Fria Gymnasium i Linköping, Sankt Larsgatan 26. Anmälan skickas till carina@medstigar.se senast den 6 April (Begränsat antal platser samt anmälan är bindande). Kostnad 1500 kr då ingår lunch, dryck och fika.

Stort och Varmt Välkommen hälsar Carina och Eva www.orakelsara.se & www.medstigar.se

Ord från Kursdeltagare:

”Fantastiskt, utmanande och utvecklande”.

”Spännande nya uppdrag varje gång, utveckling sker såväl i gruppen som för dem som finns på andra sidan”.

”Jag trodde aldrig jag kunde uppleva denna närvaro, jag har lärt mig så mycket!”

”Aldrig vet jag innan vart jag kommer att flyga iväg, eller vem som kommer och hälsar på. Tänk så mycket spännande som hänt! Carina är fantastisk!”

”Carina och våra sammankomster är okomplicerade. Carina tar det för vad det är helt enkelt! Då blir man heller inte nervös eller får prestationsångest om man inte är med i matchen någon gång. Det är så spännande varje gång, då inget är förutsägbart”.

”Så otroligt roligt och givande! Man längtar redan till nästa tillfälle innan man avslutat kvällen”.

”Att få möta sitt inre ger ett helt annat lugn och präglar ens vardag på ett bra sätt. Man möter varje dag med större respekt och förväntan än när stress, oro, ilska och annat dumt ligger där och stör dagen. Spännande att utforska andra energier och Carina ledsagar på ett himla härligt sätt!”

”Kurskvällarna har gett mitt liv en ny dimension och en ny tro på livet. Jag är så tacksam att jag får vara med om detta!”

”Kurstillfällena har varit som ett andningshål i vardagen. Ett tillfälle att få landa i sig själv. Ett tillfälle att få känna in olika energier och utveckla sitt andliga jag. Tillsammans med alla kursdeltagare byggs väldigt starka energier upp. Alla blir ett. Ingen gång är den andra lik. Carina är en väldigt ren kanal som formar och skapar kurstillfällena. Varje tillfälle känns fulländat, rent, uppbyggande, utvecklande och kärleksfullt”

Innehar F-skatt