Kurser

NYHETER! KURSER & EVENEMANG

SEPTEMBER 2019

Aptitretare nr 1 – Häxan & Oraklet på Ljungs Slott den 7/9

En liten aptitretare om Den Magiska Föreställningen på Ljungs Slott den 7:e september. Häxan och Oraklet hälsar Er Varmt Välkomna!För mer info se: www.medstigar.se www.orakelsara.se

Publicerat av Häxans hörna Torsdag 20 juni 2019
En liten aptitretare om Den Magiska Föreställningen på Ljungs Slott den 7:e september. Häxan och Oraklet hälsar Er Varmt Välkomna!

HÄXAN OCH ORAKLETEn föreställning om Det Magiska Rummet Där Andarna hjälper Oss och Er att ta plats. Dimensionerna…

Publicerat av Häxans hörna Torsdag 30 maj 2019
HÄXAN OCH ORAKLET 7 September på Ljungs Slott
En föreställning om Det Magiska Rummet Där Andarna hjälper Oss och Er att ta plats. Dimensionerna öppnas och Gudomlighet och Verklighet möts. Låt Klockorna stanna och Hjärtat slå i mötet med Andarna på Slottet den 7 september på Ljungs Slott.
Av och med: 
ÄnglaHäxan – Carina Vinnersten
Orakel Sara – Eva Edman
Var: Ljungs Slott, von Fersens matsal.
När: Lördag 7/9 klockan 14.55-17.55.
Pris: 555 kronor.
Föreställningen Äger Rum klockan 14.55-16.55.
Efter föreställningen är det Slottsmingel med kaffe, bulle och kaka (som såklart ingår i priset) fram till kl.17.55 – då sluts slottsportarna och Andarna, Häxan och Oraklet tackar för sig.
OBS! Insläpp sker mellan klockan 14.20-14.45. Vänligen respektera Tiden.
Biljetter köpes genom att swisha summan för önskat antal biljetter till swishnummer 1230993246. I meddelanderutan anger Du Din mailadress så får du en bekräftelse på biljettköpet via mail. Denna bekräftelse är Din/Dina biljetter.
Föreställningen har begränsat antal platser!
Varmt Välkomna önskar Häxan och Oraklet
Carina Vinnersten www.medstigar.se
Eva Edman www.orakelsara.se

KURS Lördag 28 September

Öka Din Medialitet Genom att Sätta Fyr På Din Medvetenhet På Ett SLOTT

En kurs som stärker och utvecklar Din Intuition och Medialitet genom att:
– Öka Din öppenhet och medvetenhet för olika energier och dimensioner
– Höja volymen i Dina mediala kanaler och känna av energier på nära håll
– Få kunskap om sambanden mellan energiers uttryck kopplat till fysiska frekvenser
Kursen förläggs till Ljungs Slott i fagra Östergötland. Vilken plats passar bättre för att öppna sig för andra dimensioner än ett Slott. En fartfylld plats där många dimensioner möts och energier existerar. Här finns möjligheter för alla att känna och uppleva olika dimensioner samt bli trygga med dem. Vi är Slottets gäster och deras inneboende andar är våra värdar.
Anmälan göres till orakelsara@gmail.com eller sms:a 0709-281525. Ange eventuella allergier. Anmälan blir giltig i samband med inbetalningen av kursavgiften. Först till kvarn är det som gäller då antalet platser är begränsat.
Tid: Lördagen 28/9 klockan 13.00-18.00.
Plats: Ljungs Slott, Axel von Fersens matsal.
Kostnad: 1500 kronor inklusive fika.
Betalning: Via swish till 1230993246, ange ”kurs 28/9”.

Varmt Välkommen Hälsar SarAstra – Eva Edman www.orakelsara.se & Carina Vinnersten www.medstigar.se

OKTOBER 2019

FÖRELÄSNING & WORKSHOP hos Föreningen Duvan i Motala Söndag 13 oktober

En Häpnadsväckande Resa Genom Dimensionerna

Att samtala med Fader Gud, hålla lillasyster hårt i handen, hon som aldrig kom till jorden. Lyssna till sagor om näktergalens sång i månbelyst morgontimma. Få tillgång till historiska förfäder, guldbeklädda av Kung Sol. Nynna till visor som bara mormors mor kunde sjunga och spinna trådar i väven inom själen, färgade av Eldens Ryttare och Bror av Jord. Höra röster från Stjärnorna och lyssna till Jättars slagkraftiga läten i fjärran. Strosa i skogen mellan Solrosdalen och Öppenhetens Ängar där Änglaskimrande Gudinnor dansar lättklätt till Moder Guds kärleksfulla sång.
Allt finns inom Dig – Kärleken längtar efter att få ta plats och visa sitt ansikte för Dig. Mötet sker i mellanrummet av kropp, själ och ande, den plats där längtan doftar ros.
Denna eftermiddag bjuds Du på en resa genom dimensionerna. Energierna för dagen välkomnar Dina älskade ledsagare att kliva fram ytterligare ett steg för att ge Dig utrymme att vila i Ditt öppna hjärta och väcka Ditt inre barns nyfikenhet till att få veta mer, få veta mer om Din väg genom tid och rum. Strävan efter mer blir öppningen inåt.
Carina är guiden för dagen och låter energierna komma till tals genom hjärtats röst. Gammal, ny, medveten och undermedveten kunskap blandas med ett stort utrymme av expansion.
Carina Vinnersten arbetar som medial vägledare och andlig kanal, håller kurser inom andlig, själslig och personlig utveckling samt finns verksam som ägare till butiken Häxans hörna i Berg strax utanför Linköping.  
Störst av allt är kärleken – Välkomna!
Plats: Föreningen Duvan i Motala, Prinsgatan 29B
Tid: 15.00 till ca 17.30
Anmälan: sker till Duvan, se info (kalendern för hösten läggs ut inom kort) https://duvan.org

NOVEMBER 2019

Magisk Budskapskväll Måndag 25 november

Budskapskväll på Häxans hörna, max 8 deltagare. Samla ihop ett kompisgäng eller kom ensam för att träffa andra andligt intresserade människor. Först till kvarn. Carina ger budskap ur ett flerdimensionellt perspektiv där alla våra andliga hjälpare får fritt spelutrymme att kommunicera med deltagarna. Mellan klockan 18.00 – ca 20.00.

Anmälan sker till carina@medstigar.se eller till 0735-93 13 13. Plats: Häxans hörna. Kostnad: 400 kr (kontant eller kort) som betalas på plats. Kom gärna 15-10 minuter före start. Anmälan är bindande.

DECEMBER 2019

KURS Lördag 7 December

Kommunicera Med Anhöriga Och Bortgångna Som Finns På Andra Sidan

Välkommen att uppleva och vara en del av denna gudomliga heldag då vi koncentrerar och specialiserar oss på att kanalisera budskap från anhöriga och bortgångna som finns på andra sidan. Det finns metoder och kunskap kring hur vi kan känna av våra nära och kära bortgångna. Varje människa som har mist en när och kär vän eller släkting är värda att själva få ta del av den bortgångne och dennes energier. Vi är alla födda med gåvan av att känna av andevärlden, vi har möjligen våra öppningar olika mycket öppna från början och informationskanalerna är individuellt förankrade, i övrigt är vi konstruerade på samma sätt. Ha tillit till att du kan närma dig och öka dessa öppningar. Den här dagen är till för dig att lära dig att förstå budskapen som dem vi mist och saknar vill förmedla till oss. Vi går igenom olika energinivåer och bygger gemensamt pusslet för förståelse. Det kommer finnas utrymme för övningar – teori och praktik varvas. Det krävs ingen erfarenhet eller mediumfärdigheter hos dig för att gå denna kurs. Du kan! Våga lita på din inneboende kapacitet! Är du i ett tidigt skede av sorgbearbetning så vänta lite med att anmäla dig till en sådan här kursdag, läkning föregår mottaglighet <3

Anmälan: till carina@medstigar.se (begränsat antal platser)

Tid: Lördagen 7 december klockan 10.00 – 17.00

Plats: I skrivande stund ännu inte riktigt satt. Meddelas under hösten, vi befinner oss i Linköping med omnejd.

Kostnad: 1700 kronor inklusive fika och lättare lunch.

Betalning: Till plusgiro 754626-0 Mottagarkonto är MEDSTIGAR, ange ditt namn som betalningsavsändare.

Varmt välkommen – kram Carina <3

Ord från Kursdeltagare:

”Fantastiskt, utmanande och utvecklande”.

”Spännande nya uppdrag varje gång, utveckling sker såväl i gruppen som för dem som finns på andra sidan”.

”Jag trodde aldrig jag kunde uppleva denna närvaro, jag har lärt mig så mycket!”

”Aldrig vet jag innan vart jag kommer att flyga iväg, eller vem som kommer och hälsar på. Tänk så mycket spännande som hänt! Carina är fantastisk!”

”Carina och våra sammankomster är okomplicerade. Carina tar det för vad det är helt enkelt! Då blir man heller inte nervös eller får prestationsångest om man inte är med i matchen någon gång. Det är så spännande varje gång, då inget är förutsägbart”.

”Så otroligt roligt och givande! Man längtar redan till nästa tillfälle innan man avslutat kvällen”.

”Att få möta sitt inre ger ett helt annat lugn och präglar ens vardag på ett bra sätt. Man möter varje dag med större respekt och förväntan än när stress, oro, ilska och annat dumt ligger där och stör dagen. Spännande att utforska andra energier och Carina ledsagar på ett himla härligt sätt!”

”Kurskvällarna har gett mitt liv en ny dimension och en ny tro på livet. Jag är så tacksam att jag får vara med om detta!”

”Kurstillfällena har varit som ett andningshål i vardagen. Ett tillfälle att få landa i sig själv. Ett tillfälle att få känna in olika energier och utveckla sitt andliga jag. Tillsammans med alla kursdeltagare byggs väldigt starka energier upp. Alla blir ett. Ingen gång är den andra lik. Carina är en väldigt ren kanal som formar och skapar kurstillfällena. Varje tillfälle känns fulländat, rent, uppbyggande, utvecklande och kärleksfullt”

Innehar F-skatt