Medstigar

Medial Vägledning

Måleri

Andligt porträtt

Jag tar kontakt med din vägledare eller ängel och de kommer till mig med de mest sprakande, vackra bilder av energier. Dessa vill de förmedla till dig, jag är kanalen som får dem att hamna på ett papper eller på en duk. Bilderna framträder på det sätt som talar till ditt inre, så som de vill att du ska veta att de finns för dig, när som helst, var som helst på din livsresa. Jag får även till mig namn, ord eller budskap som hör ihop med målningen, viktiga ord som de vill att du ska bära med dig framåt. Det är fantastiskt att få måla dessa bilder, ingen är den andra lik. Visst kan man också se på resultatet att vi verkligen reser genom tid och rum i olika själsgrupper. Att vi alla härstammar från olika universiella platser som ibland påminner väldigt mycket om varandra och ibland ligger väldigt långt ifrån varandra. Vi har alla en speciell plats bland stjärnorna.

Storlek 40x40 - 1150 kr 50x50 - 1550 kr

Tavla som landat och hittat hem till kund!

 

 

 

 

Tillbaka

Innehar F-skatt

 

Välkommen

Välkommen till www.medstigar.se.

Nyhetsbrev

Medstigar med butiksdelen Häxans hörna sedan 2015: Jag hälsar er varmt välkomna till Häxans hörna mitt i Berg strax utanför Linköping. Med närhet till bad, glass och båtslussning så bjuder Häxans hörna er på andliga ting, tänkvärda gåvor och häxkonst när den är som allra bäst. Välkomna!

NYHET!

PÅ ANDRA SIDAN SPEGELN en av höstens mest spännande och utvecklande temakvällar sker på Ljungs Slott strax utanför Linköping. (Se fliken kurser)

Nu finns Carina på Youtube med HEALING TALES se länk på fliken HEM

AKTUELLT!

HÖSTENS KURSER

Ny info finns under fliken kurser.