Medstigar

Medial Vägledning

SarAstra

/logga.jpg

SarAstra är ett gudomligt samarbete mellan våra innersta och högsta jag. Varje människa har en kraft med gudomlig potential, en kraft som är avklädd alla rädslor och som är förgylld in i minsta beståndsdel av kärlek. På bilden nedan ser ni Sara och Astra (till vardags döpta och bemötta med namnen Eva Edman och Carina Vinnersten). Drottning Sara med sin flödande energi från Moder Jord och med själslig kraft och källa från Atlantis. Drottning Astra med sin stjärnklara energi från stjärnhopen Astrea och med själslig kraft och källa från evinnerliga galaxer. 

Vårt gemensamma uppdrag på jorden denna gång är att öka människors medvetenhet och tillhandage energi och kunskap på ett mycket högt plan. Människor har länge jobbat med att ta emot själslig kunskap men nu är det dax att ta nästa steg, att fullt ut kliva in i ditt eget högre jags mästarenergi. Mänskligheten står inför den största expansionen på otroligt länge. En expansion som handlar om hjärtats och kärlekens kraft, i oss själva. Uppstigningens tidevarv är här och det betyder att instigningen är ett faktum. Det är dags att du förstår din egen kapacitet - inser ditt eget värde. Att du är här för att vara den gudomliga tillgång i världen du är född till att vara - detta sker genom ökad medvetenhet, individuell och kollektiv, samt den största och mest kärleksfulla omfamningen till dig själv. 

Välkommen att ta del av SarAstras värld - nu börjar det!

/foto_sara.jpg

www.orakelsara.se              www.medstigar.se 

 

KURSNYHET MED SARASTRA!

Månens Silverlinje öppnas den 11/11 - Vi ser då 11 % av Månskäran

Välkommen att delta denna Magiska Kursdag - Infria dina drömmar!

En glipa står öppen i Gudomligheten denna dag och Månens Silverlinje öppnas. Med hjälp av Mångudinnans Pärlband av Systrar ser Du Dina Drömmar klart. Här igenom kliver Ditt Släktträds Stjärnsjälar fram med sin Välsignelse för att hjälpa Dig att Infria Dina Drömmar. Utan kamp möter Du Ditt Innersta Väsens Önskan – som Du Villigt ger till Ditt Eget Hjärta. Det Månklaraste Pärlband leder Dina Önskningar vidare in i Moder Jords manifesterande Kraftfält och så växer Dina Drömmars Livsväg fram. Tillsammans öppnar Vi och tar emot Dagens Energier i Kärlekens Ljus.

  • Öppningsmeditation
  • Silverlinjens Manifestering i Hjärtat
  • Mottagandet av Välsignelsen från Ditt Släktträds Stjärnsjälar
  • Gyllene Gåvobrev
  • Manifestation

Datum: Söndagen den 11/11

Tid: 11.00 - ca 15.00

Kostnad: 750 kr

Plats: Stjärnorps Församlingshem vid Roxens strand, ca 15 km norr om Linköping

Anmälan: per mejl till carina@medstigar.se 

Inbetalning: bankgiro 5309-0064 tillhörande Eva Edman senast den 4/11

Vi bjuder på frukt, smörgåsar och te. 

Begränsat antal platser!

/foto_manens_silverlinje.jpg

Välkommen

Välkommen till www.medstigar.se.

Nyhetsbrev

Medstigar med butiksdelen Häxans hörna sedan 2015: Jag hälsar er varmt välkomna till Häxans hörna mitt i Berg strax utanför Linköping. Med närhet till bad, glass och båtslussning så bjuder Häxans hörna er på andliga ting, tänkvärda gåvor och häxkonst när den är som allra bäst. Välkomna!

NYHET!

HÄXANS HÖRNAS JULKALENDER - 24 stycken luckor fram till jul se länk på fliken Häxans hörna

Nu finns Carina på Youtube med HEALING TALES se länk på fliken HEM

AKTUELLT!

HÖSTENS KURSER

Ny info finns under fliken kurser.