Medstigar

Medial Vägledning

Tarot

Medial sittning i kortens tecken

Jag tar kontakt med dina hjälpare. Vilka är då dessa hjälpare? Varje människa har energier till hjälp i sin kanal av ljus. Detta ljus är endast kärlekens ljus och genom gudomlig omtanke så önskar dina nära och kära anhöriga, dina vägledare och guider, dina änglar och Gud själv att bistå dig med den guidning du behöver här och nu. Med hjälp av tarotkorten och deras magiska språk så får du konkreta svar på frågor av materiell och fysisk karaktär. Alla frågor är välkomna och har du inga frågor så gör det ingenting. Dina hjälpare vet och känner precis vad du behöver se och höra för att just du ska komma vidare i din utveckling och med glädje gå framåt. Vad gäller det själsliga och andliga perspektivet så är jag din kanal och spegel, endast du väljer vilka råd du vill följa och vilka val du vill ta, livet är ditt eget. Se mig och mina gåvor som en möjlighet att närma dig din egen sanning och ditt gudomliga ljus. Alla människor har guidning i varje hjärtslag, stanna upp och lyssna - det kan vara början på en ny tid och ett nytt liv!

 

Timpris - 900 kronor

 

 

Tillbaka

Innehar F-skatt

Välkommen

Välkommen till www.medstigar.se.

Nyhetsbrev

Medstigar med butiksdelen Häxans hörna sedan 2015: Jag hälsar er varmt välkomna till Häxans hörna mitt i Berg strax utanför Linköping. Med närhet till bad, glass och båtslussning så bjuder Häxans hörna er på andliga ting, tänkvärda gåvor och häxkonst när den är som allra bäst. Välkomna!

NYHET!

PÅ ANDRA SIDAN SPEGELN en av höstens mest spännande och utvecklande temakvällar sker på Ljungs Slott strax utanför Linköping. (Se fliken kurser)

Nu finns Carina på Youtube med HEALING TALES se länk på fliken HEM

AKTUELLT!

HÖSTENS KURSER

Ny info finns under fliken kurser.