Finna Kärleken

Som vägledare, själsfilosof och energiarbetare är nog den största frågan att förstå och möta den som handlar om KÄRLEKEN. Kärleken är vägen hem inom våra egna hjärtan. Den största kärleken och skatten på kartan är kärleken till oss själva. Det är det hela livsresan handlar om. Men vägen dit kantas av möten oss människor emellan. Välkommen att läsa nedan om Själsfränder, Tvillingsjälar och “The Golden Love”.

DEN SOM BORRAR SITT LJUS I EVIGHETEN FÅR MÖTA SJÄLSFRÄNDER, TVILLINGSJÄLAR ELLER “THE GOLDEN LOVE” 💛
Du som längtar efter kärlek, en själsfrände och kanske mest av allt att få möta din tvillingsjäl. Du vet vad det handlar om, du har erfarit turerna förut. Själen har upplevt allt inom tiden bortom speglar. I själens omfång har du älskat, hatat, envist hållit dig fast, flytt i förvirring. Samtidigt som du låtit förminska dig själv har du också blåst upp dig själv. Hela balettens drama ingår i konceptet där poängen är att vi alla ska få möta oss själva i vårt allra djupaste djup. Detta görs inom kärlekens speglar. När medvetandet höjs och du ser igenom illusionen så öppnas dörrar till sanningen om dig själv. Att alla människor på din väg egentligen också var du, du och åter du. Alla dina möten genom rummens alla speglar var din resa att uppleva endast för att få möta dig själv. När så längtan slår på och hjärtat berättar för dig att du vill leva för att dela. Dela din tid, ditt liv och uppleva möjligheternas alla rum tillsammans med någon så har hjärtat nått ett mål om mod, att våga och att känna tillit. I exakt detta hjärtats pulserande läge når din längtan ut i kosmos och signalerna sprids i etern om att finna en “love match”. I precis denna vibration uppstår ett antal hänsynstaganden:

Hur vibrerar våra lägre chakran?

❤️ Är roten kraftfylld av ditt eget älskande och bejakande värde? Offer eller vampyr? Behöver du någon annan för att fylla på dig själv? Gränsen mellan just känslan av att vara en blöt fläck i botten av bägaren till att vara den som suger blodet och musten ur någon annan är hårfin. Det beror precis på hur man ser på det och upplever resan tillsammans med en partner. Ett rotlöst baschakra tenderar alltid att leda till att vi får möta och växa i en relation som bär på stark karma och tidigare-liv-trauman som behöver rätas ut inom tiden som är vår. I detta läge sänder Gudomligheten in en själsfrände att möta i ditt liv. Oftast hänger vi ihop med våra själsfränder tills karmat är läkt och roten står stadigt på egna ben. Tillsammans med en själsfrände kan det kännas som att en av personerna i relationen till den andra har ett övertag inom vissa starka och styrande områden. Men det kan också svänga i olika perioder. Inom denna illusion finns alltid en dold agenda. Där den ena är svag är den andra stark och tvärtom. Fram och tillbaka gnuggas själsfrändeparet tills att de är klara med varandra. Många lever i exakt såna här relationer i många år eller tills “döden skiljer oss åt”. Det kan bli en utmanande men också otroligt kärleksfull och utvecklande livsresa som kan pågå under ett helt liv, eller flera liv men självklart också kortare stunder.

Om vi fortsätter att kika på våra chakran…

🧡 Om navelchakrat är överstimulerat eller understimulerat kan följande uppstå:
Ett understimulerat navelchakrat kan innebära att det finns ett grovt trauma i botten av din själsbrunn som gett dig djupa och blödande sår i själen. Naveln är porten till samtliga karmaknutar på hela din själs lina. Här finns också dina präglingar som yttrar sig sexuellt, avsaknad av sexuell kraft eller enorm sexlust. Vad är norm eller vad är normalt? Alla dessa knutar kan behövas skäras upp på nytt för att du ska kunna läka. Jisses, här kan hända att du möter din förövare från tidigare liv ännu en gång och du får erfara allt fruktansvärt på nytt, ner i botten igen och bara börja gräva. I bästa fall pågår inte en sådan här relation längre än vad som behövs. Spännvidden från ett understimulerat navelchakra till ett överstimulerat är enormt. Det överstimulerade navelchakrat är passionerat, åtrår snabbt och bär med sig heta möten. Här kan du möta en person som du förenas med i en stark kreativ kraft. Ni känner att ni har något viktigt och gemensamt att ge till världen eller till varandra. Ett dominant navelchakra kan också innebära att du lever ett helt liv i relation med många, många, många personer. Inom navelns energiportal går vi genom livet som Gudar och Gudinnor och som i all mytologi och Gudasagor så går det vilt till. Det är inom denna energi vi oftast möter de vi kallar för Tvillingsjälar.

💛 Vad gäller solens ljus i vårt solarplexus chakra så är ljuset stort och komplext. När läkningen av det inre lilla barnet är i hamn så finns inga tvivel om att du kan finna rätt. När solen är i balans så kliver Gudomligheten in med gyllene gåvor. Dock kan väntan på kärleken bli lång om du är i obalans i solen. I obalansen finns alla dina tvivel på dig själv och här bottnar också tron på kärleken. Varför riskera att älska när du är tillfreds med din egen självkärlek. Har du tidigare blivit bränd av möten med själsfränder eller kanske rentav en tvillingsjäl ska mycket till för att du ska våga tro på kärleken i en relation igen. Men förglöm ej att du redan passerat dessa två föregående trappsteg och gjort en enorm livsresa och själsutveckling. I den gyllene solens portal så finns möjlighet att utforska evighetens innersta väsen tillsammans med en annan människa. Inte för att utvecklas eller för att läka utan för att utforska ljuset inom dig själv som en äventyrare och upptäcktsresande inom Gudomlighetens alla strålar. Nu har du passerat själsfrändesagan, tvillingsjälkonceptet och i självkärleken till dig själv uppstår mötet mellan Guldbröder och Guldsystrar – “The Golden Love”. Vågar du tro på att Gudomligheten kan skänka dig en sådan gåva? I öppningen som råder inför en sådan kärleksresa så har samtliga dina tre första chakran gått ihop och börjat kommunicera med hjärtat.
💚 Du har kommit långt med dig själv på din själs resa.

Öppningen till kärlek är stor när du når kunskapen om dig själv. Välsigna dina drömmar och ta emot Gudomlighetens gåvor oavsett om de är:

❤️ Själsfränder,
🧡 Tvillingsjälar eller
💛 The Golden Love