Kristallmagi

MAGIPÅSAR
KRISTALLER & MAGIRECEPT

Välkommen att beställa Magipåsar med kristaller från mig. Dessa kitt är unikt utformade utifrån speciella områden i ditt liv där kristallerna kan hjälpa dig att komma vidare genom att frigöra stagnerade energier. Exempelvis ditt andliga utvecklingsarbete, hälsa och läkning, rening av energier såsom till exempel husrening, arbetsliv och önskedrömmar, vad önskar du dig just nu? Tillsammans med dessa kristaller och Magipåsar får du dessutom en personligt utformad beskrivning, ett Magirecept på hur just du skall uppnå högsta bästa resultat med dina kristaller. Denna information är unikt kanaliserad genom mig i samtal med dina Gudomliga vägledare och guider och unikt riktad och utformad till dig utifrån dina ändamål.

Beställning sker till carina@medstigar.se
I ditt beställande mejl kan du även beskriva väldigt kort om det är något speciellt du önskar få hjälp med.
(OBS! Du får kristaller utvalda unikt till dig, därav är kristallerna på bilderna enbart i inspirationssyfte och behöver inte vara desamma som de du får hemskickat till dig. Kristaller påverkar dig utifrån din egen unika själsenergi och en och samma kristall gör inte samma saker med oss alla, därav är det oerhört viktigt att just du får exakt de kristaller som vibrerar i rätt takt med dig).
Väntetid varierar utifrån möjlig köbildning, självklart arbetar jag för en så snabb leverans som möjligt!
Ange ditt fullständiga namn och adress i din beställning. Betalning sker via swish i förskott till 123 256 83 35.

Magipåse med 5 unikt utvalda kristaller för din Andliga Utveckling inklusive personligt Magirecept.
555 kr
inklusive fraktkostnad
Magipåse med 5 unikt utvalda kristaller för din Hälsa och Läkning inklusive personligt Magirecept.
555 kr
inklusive fraktkostnad
Magipåse med 5 unikt utvalda kristaller för Rening inklusive personligt Magirecept.
555 kr
inklusive fraktkostnad
Magipåse med 5 unikt utvalda kristaller för din Karriär och Arbete inklusive personligt Magirecept.
555 kr
inklusive fraktkostnad
Magipåse med 5 unikt utvalda kristaller för dina Önskedrömmar inklusive personligt Magirecept.
555 kr
inklusive fraktkostnad
Alla Magipåsar innehåller personligt utformade Magirecept med instruktioner för hur du ska använda dina kristaller. Denna kunskap är direkt kanaliserad från dina Gudomliga Vägledare och Guider genom mig.

KRISTALLANALYS

Välkommen att boka ett personligt möte hos mig i min mottagningslokal. Eller så träffas vi via telefon eller webben. Genom denna möjlighet är du hjärtligt kallad att få en enorm tillgång till kristallernas magi. I samarbete med mina Gudomliga guider har jag arbetat fram en unik metod för kartläggningar av din själs kristallkoder. Dessa kompletteras med dina exakta och utvalda tillhörande kristaller som du får med dig hem eller skickat till dig per post. Dessa fantastiska kristaller laddas med hjälp av ditt eget hjärta i enighet med de metoder dina guiders pelare av guld vill implementera på din väg. Du får också med dig en individuell nedskriven och nedtecknad kristallanalys – kanaliserad kunskap för att använda dig av i din egen andliga fortsatta utveckling. Detta är ett Gudomligt förankrat arbete mellan mina guider och dina guider. Kristallernas magiska kraft infinner sig när du tagit emot dem och aktiverat dem i ditt hjärta. Nu pratar vi magi på riktigt! Det är med stor vördnad jag används till att förmedla denna ursprungskraft hämtad ur jordens och den universella källan. Kunskapen inom detta område är kunskap min själ tidigare arbetat med inom den Atlantiska eran av tid, rum och rymd.
Tidsåtgång 1,5 timme
Kostnad 2200 kr
Inklusive 5 stycken Kristaller av dina guider utvalda i en ljuvlig magipåse
Inklusive Kristallanalys med unik kanaliserad kunskap –
*dina kristallkoder, användningsområden, guideskikt och stjärnursprung kopplat till din själsenergi och själsuppdrag

(Väljer du att beställa denna tjänst på distans så har vi ett återkopplande samtal per telefon eller videolänk efter att du fått dina kristaller och kristallanalysen hemskickad, då har du också möjlighet att ställa frågor).
Boka gärna tid eller skicka din beställning via mejl till
carina@medstigar.se alternativt per telefon 0735-93 13 13

Innehar F-skatt