Medstigar

Medial Vägledning

Om mig

Carina Vinnersten

Som barn funderade och iakttog jag de färger människor och djur i min närhet hade runt omkring sig. Jag blev berörd av färgerna som var så starkt kopplade till alla de livsenergier jag mötte. Jag upplevde det väldigt märkligt att vi aldrig talade om våra medfödda nyanser av ljus utan bara tilltalade varandra med namn. Utifrån våra ljuskroppar och energivågor kan vi hämta så mycket information om vilka vi verkligen är, inte bara kopplat till detta liv utan till alla de reinkarnationer/själavandringar vi har upplevt sen begynnelsen.

Våra hjälpare

Jag har så länge jag kan minnas upplevt närvaron av andevärlden, den visar sig delaktig i stort och smått. Ibland öga mot öga, ibland svagt knackande på axeln, men som oftast i det mest enkla och naturliga med varm kärleksfull hand. Jag upplever änglar, guider och andliga vägledare tätt bredvid, vaggande, lugnande då livet sveper tag om det kött, blod och ande vi har med oss på denna resa. En jorderesa som för de allra flesta kan ty sig helt ologisk utan rimliga förklaringar till världskrafter av vansinne likväl som av spritt galen kärlek och lycka. Men inte behöver man se lyckan för att känna den, hälla smärta eller kärlek på flaska för att känna dess smak. Det vi uppfattar med våra sinnen behöver inte alltid vara av fysisk karaktär. Klarsyntheten, den intuitiva rösten och mönster av samband är många gånger en hjälp till livet för att få det att ta kraftiga vändningar, få oss medvetna om att vi aldrig vandrar ensamma och att våga möta livet med kärlek - i med- och motgång. Det är i mitt hjärta som jag lever med den för mig sanning om att våra liv bara är kapitel i en mycket lång och spännande bok.   

Medial vägledning, healing, kreativt skapande och andligt välmående - Jag förmedlar kontakten från andevärlden och önskar er varmt välkomna att ta kontakt med mig för vidare konsultation.

Välkommen

Välkommen till www.medstigar.se.

Nyhetsbrev

Medstigar med butiksdelen Häxans hörna sedan 2015: Jag hälsar er varmt välkomna till Häxans hörna mitt i Berg strax utanför Linköping. Med närhet till bad, glass och båtslussning så bjuder Häxans hörna er på andliga ting, tänkvärda gåvor och häxkonst när den är som allra bäst. Välkomna!

NYHET!

PÅ ANDRA SIDAN SPEGELN en av höstens mest spännande och utvecklande temakvällar sker på Ljungs Slott strax utanför Linköping. (Se fliken kurser)

Nu finns Carina på Youtube med HEALING TALES se länk på fliken HEM

AKTUELLT!

HÖSTENS KURSER

Ny info finns under fliken kurser.