Gruppaktiviteter

Vill du boka in en gruppaktivitet på hemmaplan, på kontoret eller i någon av Medstigars lokaler?
Är du redo att öppna en port till ditt undermedvetna? I djupet av din själ så vilar den största visdom, på vilket sätt skulle du vilja arbeta vidare med den? Ditt liv påverkas inifrån och ut, det är din unika vibration och grundenergi som skapar ditt liv. På vilket sätt skulle du vilja bemästra den du är och den du genom livet har blivit? Hur kommer det sig att din själ har valt just ditt unika släktträd, din familj, dina vänner, ditt val av jobb, arbetskamrater, dina intressen etc? Har du modet att lyssna till din själ med hjälp av gudomlighetens allomfattande energier? Dina änglar och ditt högre jag vet allt om dig, de känner till allt om din själ och var du egentligen kommer ifrån. När du når insikten om hur du kan höja din frekvens och därigenom omformatera dig själv så har du också nycklarna för att kunna transformera en hel grupp. Nu pratar vi gemensamt växande på riktigt. Genom att avkoda oss själva och vårt gemensamma kluster så spränger vi gränser som vi inte ens visste att vi omringat oss med. Jorden 2024 kallar på dig och allt som möjliggörs för dig genom ett större och mer omfattande medvetande. Det är dags att vakna till din fulla potential och denna potential ryms bortom ditt tredimensionella format. Bakom roller och pålagda identiteter så finns ditt vackraste själsdjup. Djupet vibrerar med din livslåga i multidimensionellt ljus, likt en bukett med himmelens blommor som berättar om dina sanna färger, din doft och framför allt om din inre styrka. Är det inte på tiden att du utgår från den styrkan istället för mentala programmeringar och känslomässiga barriärer?

Jag sätter samman event utifrån dina önskemål och mina förmågor i enighet med mitt sätt att leda dig/er in i djupet av den kärna du/ni känner er redo för att möta. Jag har lång och bred erfarenhet av att jobba med privata sällskap, arbetsplatsgrupper och ledningsgrupper.

Välkommen att höra av dig för att diskutera och boka ditt event!

Se även information under fliken ”kurser” samt fliken ”meditation” här på hemsidan. Där finns olika kurser, gruppaktiviteter och varierande utbud av aktiviteter att delta i.

Innehar F-skatt