Kurser

NYHETER! KURSER & EVENEMANG

HÅLL UTKIK!
UNDER FÖRSOMMAREN UPPDATERAS SIDAN MED MÖJLIGHETER TILL HÖSTENS KOMMANDE KURSER!


AKTUELLT…

LJUSMEDITATION
”LIVE PÅ FACEBOOK”
SÖNDAGEN DEN 23 MAJ KL 19-20

Gör dig beredd att följa med in i Solens Tempel för att hämta tillbaka 36 nycklar till din själ. Himlens tjänare och Gudomlighetens makter välkomnar dig att delta i den mest fantastiska ljusöppning. Ta emot frekvenserna i denna ljusmeditation och låt dig bada i ljuset från Centralsolen genom kanaliserad visdom direkt från Solens Tempel. Magiska sanningar som visar dig stigen som leder hela vägen hem. Känn inom dig hur hjärtat svarar och längtar. Jag ställer in vibrationerna och tillsammans tar vi emot dessa gåvor.

INFO:
Sök inträde till ljusmeditationen genom att söka in till Facebookgruppen efter att avgiften a´125 kr är betald. Du blir godkänd så snart jag ser din förfrågan och får därmed tillgång till gruppen. Betalning sker via swish till 123 256 83 35, skriv 36 NYCKLAR i meddelandefönstret när du swishar . LIVE-sändningen ligger sparad kvar i gruppen även efter detta tillfälle så vill du ta del av solfrekvenserna om och om igen så är du välkommen att titta och lyssna hur många gånger du vill.
Ljusmeditationen 36 NYCKLAR FRÅN HIMLEN startar kl 19.00 – 20.00
Så gör dig beredd att följa med in i Solens Tempel för att hämta tillbaka 36 nycklar till din själ .
Välkommen med din anmälan!

Här är länken till Facebookgruppen i vilken LIVE-sändningen sänds!
https://www.facebook.com/groups/310041330588093

TAROTKVÄLLAR
Välkommen till utvecklande Tarotkvällar i Stjärnorp Skola våren 2021. Fyra stycken torsdagar samlas vi i en liten grupp för att djupdyka in i den magiska tarotvärlden. Du kan vara nybörjare, endast nyfiken eller en riktigt gammal taroträv. Här ges du möjlighet att träna och spetsa sinnena med handledning från Stjärnorps egen Änglahäxa (mig Carina). Du kan välja att anmäla dig till samtliga tillfällen eller endast de dagar som passar dig. Självklart myser vi till det lite extra med god kvällsfika som ingår i kostnaden.
Kostnad 440 kr/tillfälle.
Torsdag 18 februari kl 18.30 – 21.00
Torsdag 4 mars kl 18.30 – 21.00
Torsdag 25 mars kl 18.30 – 21.00
Torsdag 8 april kl 18.30 – 21.00

ÄNGLAFREDAG
Välkommen till vårens LIVE-sändningar på Facebook. Detta vänder sig till dig som älskar Änglar. Jag har länge velat skapa ett forum där Änglarnas frekvenser får chans att komma igenom med sin visdom, sin läkande kraft och fullständigt bombardera dig med Gudomlighetens ljus. Det finns så mycket som handlar om just dig och om Änglarna i din närhet som du ännu inte känner till. Därför har det blivit dags att lansera Änglafredag. Du anmäler dig till mig till carina@medstigar.se eller till Änglahäxans meddelandefunktion på Facebook. Du kan välja om du vill delta en fredag, två eller alla tre. Det finns tre stycken grupper, en grupp för varje LIVE-tillfälle, dessa heter:
Änglafredag 19/3-2021
Änglafredag 2/4-2021
Änglafredag 16/4-2021
Sök inträde till gruppen/grupperna efter att fredagsavgiften a´175 kr/tillfälle är betald. Betalning sker via swish till 123 256 83 35, ange vilket datum du avser delta i meddelandefönstret när du swishar. Varje LIVE-sändning ligger kvar en månad så vill du ta del av fredagsfrekvenserna om och om igen så är du välkommen att titta och lyssna hur många gånger du vill.
Änglafredag startar kl 19.00 – ca 20.15 vid varje tillfälle.
Välkommen med din anmälan!

Klicka på länkarna nedan så kommer du till Änglafredag-grupperna direkt
19/3- 2021 https://www.facebook.com/groups/239113054258856
2/4-2021 https://www.facebook.com/groups/411026333480849
16/4-2021 https://www.facebook.com/groups/1301212580262701

MYSTERIET INOM DIG
HELDAGSKURS! Lördagen den 27 mars, mellan kl 10 – 18 i Stjärnorp Skola, strax utanför Linköping. Välkommen till en heldag som handlar om att blottgöra, sätta punkt och avslut på dina tidigare liv och dess karmaknutar. Nu har det blivit dags att resterna från det förgångna kommer upp till ytan en gång för alla. Du med mod, envishet och begravd styrka bereds en dag att få blomma ur. Många är vi som går igenom våra liv med en känsla av att något trycker på, något som har mer med svaren i själen att göra än det mänskliga jagets medvetande. Det här är en dag då precis allt kan hända. Glöm ej att du är otroligt hållen och älskad av Gudomligheten och att saker inte alltid är som de ser ut att vara. Händelser i det förgångna kommer resa sig med nya sanningar. Det är så vi förändrar vår vibration och därmed också vår livssituation. Det inre ger det yttre!
Dryck, te, kaffe, frukt, fika och lättare lunch ingår.
Kursavgift 1950 kr.
Anmälan till carina@medstigar.se

TIARA – LJUSETS BARN
Välkommen till en BUDSKAPSKVÄLL utöver det vanliga. Du har säkert hört talesättet att gamla själar bär på visdom och klokhet. Och visst är det så.
MEN… sen finns det nya tillskott av energier som aldrig tidigare levt en dag på vår jord. Nya själar som är bärare av det ständiga barnets hjärta. Gudomligheten har skapat en helt ny besättning av själar som är på väg in till vår Moder jord med en kärleksfull vishet av sällan skådat slag. Visheten som bärs inom själarna av den nya tiden. Barnen från Guds trädgårdar kommer till oss med kunskap ur källan.
Gör dig beredd – Ljusets Barn har anlänt!
Kostnad 380 kr
Plats Stjärnorp Skola
Anmälan till carina@medstigar.se

Ord från Kursdeltagare:

”Fantastiskt, utmanande och utvecklande”.

”Spännande nya uppdrag varje gång, utveckling sker såväl i gruppen som för dem som finns på andra sidan”.

”Jag trodde aldrig jag kunde uppleva denna närvaro, jag har lärt mig så mycket!”

”Aldrig vet jag innan vart jag kommer att flyga iväg, eller vem som kommer och hälsar på. Tänk så mycket spännande som hänt! Carina är fantastisk!”

”Carina och våra sammankomster är okomplicerade. Carina tar det för vad det är helt enkelt! Då blir man heller inte nervös eller får prestationsångest om man inte är med i matchen någon gång. Det är så spännande varje gång, då inget är förutsägbart”.

”Så otroligt roligt och givande! Man längtar redan till nästa tillfälle innan man avslutat kvällen”.

”Att få möta sitt inre ger ett helt annat lugn och präglar ens vardag på ett bra sätt. Man möter varje dag med större respekt och förväntan än när stress, oro, ilska och annat dumt ligger där och stör dagen. Spännande att utforska andra energier och Carina ledsagar på ett himla härligt sätt!”

”Kurskvällarna har gett mitt liv en ny dimension och en ny tro på livet. Jag är så tacksam att jag får vara med om detta!”

”Kurstillfällena har varit som ett andningshål i vardagen. Ett tillfälle att få landa i sig själv. Ett tillfälle att få känna in olika energier och utveckla sitt andliga jag. Tillsammans med alla kursdeltagare byggs väldigt starka energier upp. Alla blir ett. Ingen gång är den andra lik. Carina är en väldigt ren kanal som formar och skapar kurstillfällena. Varje tillfälle känns fulländat, rent, uppbyggande, utvecklande och kärleksfullt”

Innehar F-skatt