Kurser

Sidan är under uppdatering och påfyllnad, håll utkik!

Välkommen till en magisk höst!
Nedan finner du möjligheter att delta i olika slags event och kurser inom Medstigars regi och verksamhet.
Välkommen med din anmälan!

ÄNGLASEANS
Föreningen Spiran i Linköping

Välkommen till en eftermiddag att dela i Änglars närvaro. Denna eftermiddag bjuder Carina på Änglarnas kärleksfulla budskap. Varje livsväg bär på sina gåvor och utmaningar. Livet innehåller både hopp och förtvivlan. Stegen som ibland är lätta och ibland är tunga berättar om våra livsuppdrag, våra livsläxor och allt vi är i livet för att uppleva. Med Änglarnas styrka kan vi finna svar på livets frågor utifrån ett gudomligt perspektiv och se att det vi kallar för döden endast är en del av det stora livet som rymmer själens evighetsbaserade resa. Vad Änglarna önskar att ge dig för vägledning och bud denna dag är fångat ur vinden genom anden, vilken ger dig livets riktning.
Välkommen att ta del av eftermiddagens budskap som berättar om dina gåvor och färdriktning framåt. 
Söndagen den 3 oktober är den helige St Mikaels dag och Ärkeänglarna är dagens kraftfulla budbärare.
Kanal för dagen är Carina Vinnersten.
Hjärtligt välkommen!
/ Föreningen Spiran i Linköping
www.spiranlinkoping.se

OBS! Tid, kostnad, praktisk info samt höstens hela program etc. finner du på följande sida/länk:

http://www.spiranlinkoping.se/59996470

Sökarna

En utvecklingscirkel för dig i höst

7 Tisdagar – 7/9, 21/9, 5/10, 19/10, 2/11, 16/11, 30/11
Tid – Kl 18.30 – 21.00 (kvällsfika ingår)
Plats – Stjärnorp Skola, Vreta Kloster, Linköping
Kostnad – 3300 kr
Anmälan till carina@medstigar.se
Begränsat antal platser!
Anmälan är bindande och deltagaravgiften betalas ej åter efter kursstartsdatum.

Detta är en utvecklingscirkel för dig som vill ge dig själv en ärlig chans att upptäcka nya dimensioner såväl inom som utom dig. Här handlar det om att öppna portar i dig själv för att nå det oupptäckta och gränslösa bortom illusionen. Genom att delta i en gruppkonstellation och på så vis arbeta med energier öppnar du dörren till att vidga vyer, insikter och få tillgång till din tro och i bästa fall expandera den. Vi jobbar med våra tillsatta andliga lärare i guideskikten inom denna kurs och meditation är ett av redskapen för att få tillgång till de tilltänkta sfärerna. Prestige och prestation lämnas utanför i den mån det personliga jaget kan och har möjlighet till. Vad gäller olika slags mediala gåvor så är samtliga människor på jordklotet välsignade med dessa färdigheter. Ibland vet vi om att vi har dessa gåvor och ibland måste vi först upptäcka att vi har dem. Nu vrider vi upp styrkan på mottagningsreglaget och gör oss redo för evighetsläran och de rika skatterna i djupet av kärlet – din själ, din kärlek!
/ Kursledare – Carina Vinnersten

“Vi ser fram emot att ledsaga denna grupp och expandera livsenergierna så att förnimmelsen de tidigare endast anat nu närmar sig deras upplevda verklighet. Det finns en högre mening med att omskapa dem som också ska bära ljuset mellan världar. Därför är omskapelse ett ord vi gärna använder i samband med cirkelns förhöjda medvetande. Vi är lärarna bortom den fysiska dimensionen och deltagarna är de som tackar ja till möjligheten att djupdyka in i evigheten”.
/ Er Andliga Lärare – Salinger de Mount

Ord från Kursdeltagare:

“Fantastiskt, utmanande och utvecklande”.

“Spännande nya uppdrag varje gång, utveckling sker såväl i gruppen som för dem som finns på andra sidan”.

“Jag trodde aldrig jag kunde uppleva denna närvaro, jag har lärt mig så mycket!”

“Aldrig vet jag innan vart jag kommer att flyga iväg, eller vem som kommer och hälsar på. Tänk så mycket spännande som hänt! Carina är fantastisk!”

“Carina och våra sammankomster är okomplicerade. Carina tar det för vad det är helt enkelt! Då blir man heller inte nervös eller får prestationsångest om man inte är med i matchen någon gång. Det är så spännande varje gång, då inget är förutsägbart”.

“Så otroligt roligt och givande! Man längtar redan till nästa tillfälle innan man avslutat kvällen”.

“Att få möta sitt inre ger ett helt annat lugn och präglar ens vardag på ett bra sätt. Man möter varje dag med större respekt och förväntan än när stress, oro, ilska och annat dumt ligger där och stör dagen. Spännande att utforska andra energier och Carina ledsagar på ett himla härligt sätt!”

“Kurskvällarna har gett mitt liv en ny dimension och en ny tro på livet. Jag är så tacksam att jag får vara med om detta!”

“Kurstillfällena har varit som ett andningshål i vardagen. Ett tillfälle att få landa i sig själv. Ett tillfälle att få känna in olika energier och utveckla sitt andliga jag. Tillsammans med alla kursdeltagare byggs väldigt starka energier upp. Alla blir ett. Ingen gång är den andra lik. Carina är en väldigt ren kanal som formar och skapar kurstillfällena. Varje tillfälle känns fulländat, rent, uppbyggande, utvecklande och kärleksfullt”

Gratis Event 8/8-2021

Söndagen den 8/8-2021 kl 15.00
Du är varmt välkommen att delta i en stark öppning av Lejonportalen – Porten till Centralsolen, själens absolut största transformerande ljuskanal.
Jag sänder en guidad helande meditation denna portaldag där du tillsammans med mig och många andra ges möjligheten att gå samman för att aktivera Lejonets Gyllene Hjärta i din själ.
Tillsammans är vi otroligt starka och kraften vi kan frigöra ihop med varandra är enorm. Med andra ord, detta är en dag som vi med glädje bör stanna upp och ta emot de gyllene energier vilka Gudomligheten tillgodoser oss med.
Och vad kan vara mer vackert än att vi gör det tillsammans!
Detta sker i Facebookgruppen med samma namn – “Lejonets Gyllene Hjärta”.
Välkommen att söka in till gruppen helt kostnadsfritt och delta i denna kraftfulla själens instigning med fokus på att vi tillsammans startar vid klockslaget tre på eftermiddagen den 8/8. Meditationen ligger kvar i gruppen även efter denna dag och den går självklart bra att göra flera gånger i efterhand.
Jag tillsammans med mitt andliga team utlovar en stark transformerande, helande och kärleksfull Gudomlig kraft – vi ska bege oss ända in i hjärtats centrum och alla skall med!
Här nedan följer en länk till gruppen, gå med redan idag så ses vi den 8/8, jag startar prick kl 15.00 så kom i Lejonets tid.
Kram Carina

www.facebook.com/groups/216857607014896/

Innehar F-skatt