Kurser

Håll utkik!
Uppdatering av kurser sker löpande.

MEDITATION
För info om vårens meditationsresor se fliken MEDITATION här på hemsidan. Där finner du vårens utbud gällande guidad gruppmeditation.

AKTUELLT!

NYHET VÅREN
2024

TIME SPELL

Välkommen att anmäla dig till vårens stora händelse. ”Time Spell” är kursen som tar dig tillbaka till dina tidigare liv, mönster, präglingar och livsteman. Vem är du egentligen och vilka roller har du spelat på jordens yta och bland universums galaxer och hav av stjärnor? Framför allt vilken roll vill du spela i det kommande? Människans livshändelser och berättelser utgår från din själ, så även den framtid du är på jorden för att skapa. Genom att komma åt hårt omvridna lås inom dig och medvetandegöra dessa på ett multidimensionellt plan så ges du en välsignad möjlighet att öppna dörrar. Inte bara till din historia utan även dörrar som ger dig möjligheten att omskriva ditt liv, här ifrån nu och framåt. Denna andliga och djupt själsliga utvecklingscirkel som erbjuds dig att ingå i under sex tisdagskvällar under våren skapar ingångar förbi ditt ego och dina försvar. Sanningen är många gånger något helt annat än vad vi tror. Vi kommer jobba med frigörelsens kraft, din energisignatur och vad den kan manifestera på din livsväg. Vi kommer jobba på ett individuellt utvecklingsplan men också göra kollektiva energiarbeten inom den enhetliga själen som speglar vår jord och vår upplevelsevärld. Med ett enda ord så kommer du ges möjlighet att möta ditt djupt sanna MIRAKEL, bortom tid och rum.
Välkommen med din anmälan!
I själens fäste finns ingen prestation eller så kallade nybörjare. Känner du dig dragen till denna kurs samt att du har modet att kika in i nyckelhålet bakom ditt hjärta? På en plats i din kropp och själ där mörker och ljus är likvärdiga, sida vid sida. Ja då är detta kursen för dig. Vi jobbar med guidad och kanaliserad meditation som verktyg samt övningar och uppdrag som initieras till oss via själens mest kärleksfulla änglar och guider.
Din tid är nu, det har blivit dags att lyfta bort förtrollningen!

Kursdatum Våren 2024
6 stycken tisdagskvällar
13 februari (vecka 7)
27 februari (vecka 9)
12 mars (vecka 11)
26 mars (vecka 13)
9 april (vecka 15)
23 april (vecka 17)

Tid
Klockan 18.15 – ca 21.00
(Kom gärna 10 minuter före starttiden så du hinner landa lite. Samt att hela gruppen kan starta i gemensam styrka prick klockan 18.15)

Plats
Stjärnorp Skolan 1
585 78 Vreta Kloster

Fika ingår!
Ange specialkost/allergier vid anmälan!

Begränsat antal platser!

Anmälan är bindande!

Anmäl dig per mejl till carina@medstigar.se eller till 0735-93 13 13

Kostnad
3995 kr

Välkommen!

VÅRENS KURS ÄR NU FULLBOKAD!

___________________________________________________________________

Ord från Kursdeltagare:

”Så utvecklande och lekfullt. En enorm variation av övningar och överraskningar”.

”Fantastiskt, utmanande och utvecklande”.

”Med Carina har myntet inte två sidor utan många”.

”Tack för jättefint ledarskap, din ödmjukhet ger oss alla lugn”.

”Kurser som ger utveckling för vardagslivet”.

”Dessa fantastiska kurskvällar har gjort att jag hittat en del inom mig själv som jag inte trodde fanns”.

”Väldigt utvecklande”.

”Jag kom hit för att meditera, men fick med mig så mycket mer hem”.

”Engagemang och närvaro, genuint!”

”Spännande nya uppdrag varje gång, utveckling sker såväl i gruppen som för dem som finns på andra sidan”.

”Jag trodde aldrig jag kunde uppleva denna närvaro, jag har lärt mig så mycket!”

”Jag är så fascinerad av att jag också kan. Jag är så glad att jag tog mod till mig att gå denna kurs”.

”Aldrig vet jag innan vart jag kommer att flyga iväg, eller vem som kommer och hälsar på. Tänk så mycket spännande som hänt! Carina är fantastisk!”

”Carina och våra sammankomster är okomplicerade. Carina tar det för vad det är helt enkelt! Då blir man heller inte nervös eller får prestationsångest om man inte är med i matchen någon gång. Det är så spännande varje gång, då inget är förutsägbart”.

”Så otroligt roligt och givande! Man längtar redan till nästa tillfälle innan man avslutat kvällen”.

”Att få möta sitt inre ger ett helt annat lugn och präglar ens vardag på ett bra sätt. Man möter varje dag med större respekt och förväntan än när stress, oro, ilska och annat dumt ligger där och stör dagen. Spännande att utforska andra energier och Carina ledsagar på ett himla härligt sätt!”

”Kurskvällarna har gett mitt liv en ny dimension och en ny tro på livet. Jag är så tacksam att jag får vara med om detta!”

”Kurstillfällena har varit som ett andningshål i vardagen. Ett tillfälle att få landa i sig själv. Ett tillfälle att få känna in olika energier och utveckla sitt andliga jag. Tillsammans med alla kursdeltagare byggs väldigt starka energier upp. Alla blir ett. Ingen gång är den andra lik. Carina är en väldigt ren kanal som formar och skapar kurstillfällena. Varje tillfälle känns fulländat, rent, uppbyggande, utvecklande och kärleksfullt”

Innehar F-skatt