Kurser

Sidan är under uppdatering och påfyllnad, håll utkik!

Nu börjar sidan fyllas på med innehållet av vårens kommande kursverksamhet för dig att anmäla dig till!

NYHET!

Varmt välkommen med din anmälan!

SEVEN STEPS TO HEAVEN

Välkommen till våren 2022 då du i en cirkel med ett mindre antal deltagare ges möjlighet att expandera i din andliga och själsliga tillväxt i enighet med jordens uppstigningsfrekvenser här. Denna kurs vänder sig till dig som vill jobba medvetet med din andliga utveckling samt lära dig att förstå andens genomsyrande kraft i enighet med själen inom kroppen din. Här ges du möjlighet att skapa samband mellan din egen själsfrekvens och den kollektiva frekvensökning som sker i tiden som är nu. Vi bejakar och lär oss mer om livets illusion och beklädnad. Till hjälp har vi våra själsguider men också vårt alldeles egna uppstigningsteam som utgörs av gruppens stjärnkonstellationers vägledare.
Målsättningen med gruppen är ditt eget växande och din själs eviga längtan efter expansion i det fria skapandet genom gudomligt ljus. Dina vägledare önskar så att du skall få vara en medveten del av den utveckling som råder på vår jord i denna mycket speciella tid. Genom denna grupps andliga arbete blir du en central del i väven som omger alltet och här kommer du också finna ingångar till en otroligt mer gynnsam framtid än vad du tidigare sett komma.
Dina mediala kanaler skall vässas och din intuition skall bygga en trygghet i livet som är ditt.
Vi jobbar medvetet med energifrekvenser och låter vårt undermedvetna expandera genom meditation. De sju trappstegen utgörs av lika många portaler via själens stora energicentrum, våra chakran, samt själens alla kopplingar till dem. Din kunskapskälla kommer byggas ut kring varje port och trappsteg. Till dessa portar finns också unika andliga vägledare som har sin kanal riktad mot just dig.
I kontakten med våra nära och kära på andra sidan av livet ges löfte om att åter få mötas i ett nytt himmelskt ljus. Himmelsporten bär på något alldeles extra till dig. Gåvor av himmelska slag kräver sin höga frekvens och vibration för att kunna reflekteras i mänskligt ljus. Dessa gåvor skall härmed frigöras och himmelsporten skall härmed öppnas.
Personlig, själslig och andlig utveckling bidrar till ofantligt mycket mer kärlek. När kärleken får röra sig utan hinder i din kropp och i ditt kärl så blir livets speglar hela och gudomligt reflekterande på din livsväg.
Nu är en god tid att blåsa rent i din andliga kanal.
Välkommen till en ny värld genom öppningen av din själ!

Begränsat antal platser!

Anmälan är bindande och kursavgiften betalas ej åter vid avhopp!

Antal tillfällen:
7 stycken torsdagar, jämna veckor under våren 2022
Datum:
10 februari
24 februari
10 mars
24 mars
7 april
21 april
5 maj
Tid:
18.30 – 21.00
Plats:
Stjärnorp Skola, Vreta Kloster
Kostnad:
3700 :-
Anmälan sker till:
carina@medstigar.se

Kvällsfika ingår!

___________________________________________________________________

Ord från Kursdeltagare:

“Fantastiskt, utmanande och utvecklande”.

“Med Carina har inte myntet två sidor utan många”.

“Tack för jättefint ledarskap, din ödmjukhet ger oss alla lugn”.

“Kurser som ger utveckling för vardagslivet”.

“Dessa fantastiska kurskvällar har gjort att jag hittat en del inom mig själv som jag inte trodde fanns”.

“Väldigt utvecklande”.

“Jag kom hit för att meditera, men fick med mig så mycket mer hem”.

“Engagemang och närvaro, genuint!”

“Spännande nya uppdrag varje gång, utveckling sker såväl i gruppen som för dem som finns på andra sidan”.

“Jag trodde aldrig jag kunde uppleva denna närvaro, jag har lärt mig så mycket!”

“Jag är så fascinerad av att jag också kan. Jag är så glad att jag tog mod till mig att gå denna kurs”.

“Aldrig vet jag innan vart jag kommer att flyga iväg, eller vem som kommer och hälsar på. Tänk så mycket spännande som hänt! Carina är fantastisk!”

“Carina och våra sammankomster är okomplicerade. Carina tar det för vad det är helt enkelt! Då blir man heller inte nervös eller får prestationsångest om man inte är med i matchen någon gång. Det är så spännande varje gång, då inget är förutsägbart”.

“Så otroligt roligt och givande! Man längtar redan till nästa tillfälle innan man avslutat kvällen”.

“Att få möta sitt inre ger ett helt annat lugn och präglar ens vardag på ett bra sätt. Man möter varje dag med större respekt och förväntan än när stress, oro, ilska och annat dumt ligger där och stör dagen. Spännande att utforska andra energier och Carina ledsagar på ett himla härligt sätt!”

“Kurskvällarna har gett mitt liv en ny dimension och en ny tro på livet. Jag är så tacksam att jag får vara med om detta!”

“Kurstillfällena har varit som ett andningshål i vardagen. Ett tillfälle att få landa i sig själv. Ett tillfälle att få känna in olika energier och utveckla sitt andliga jag. Tillsammans med alla kursdeltagare byggs väldigt starka energier upp. Alla blir ett. Ingen gång är den andra lik. Carina är en väldigt ren kanal som formar och skapar kurstillfällena. Varje tillfälle känns fulländat, rent, uppbyggande, utvecklande och kärleksfullt”

Innehar F-skatt