Vägledning

Medial Sittning i Kortens Tecken

Bild: Medstigars mottagning

Välkommen att se och upplev dig själv med själens ögon. Jag öppnar upp mig för din kanal av ljus och samtalar med dina andliga hjälpare; änglar, guider och anhöriga på andra sidan. Dessa fantastiska energier vet precis vad som sker i ditt liv och vilka vägar som finns öppna för dig framåt. Din energi, dina tankar och känslor påverkar allt som är du och allt som du möter på din livsväg. Genom kropp, själ och ande kan vi alla bli medvetna om hur vi kan öppna upp oss i kärlek till allt som är livet. Jag används som din spegel i detta mediala möte och du tar själv alla beslut och eget ansvar för vad som är din väg. Med största förtroende i ljus och kärlek så tittar vi tillsammans på vad din livskarta har att visa i detta nu. Känn dig varmt välkommen att ställa vilka frågor du vill. Jag använder mig av tarotkort som verktyg, ett komplement till mina sinnen och mediala kanaler.

Tid: 1 timma Pris: 950 kr
Personligt möte: Medstigars mottagning, eller på Distans: via telefon eller videosamtal.

Kosmisk Guidning

Vår allra innersta kärna vittnar om att vi är universums ljus- och mörkerbärare in i minsta beståndsdel av vårt dna. Vi härstammar från en enorm mängd olika galaktiska system och andra himlakroppar än bara vår Moder Jord. Din innersta kärna är bäraren av hela din livsväg. Genom att lyfta blicken högre och djupare än någonsin tidigare så är du välkommen att ta del av och inte minst hjälp av din stjärnfamilj. Jag kanaliserar budskap och tillhanda ger dig din kosmiska historia. Häri finns också kunskap att hämta om din grundenergi och hur du kan få den att verka till den mest kärleksfulla och optimala väg för dig i detta nu men också framåt.

Tid: 1 timma Pris: 950 kr
Personligt möte: Medstigars mottagning, eller på Distans: via telefon eller videosamtal.

FÖRHÅLLNING GÄLLANDE AVBOKNING

Avbokning av tid sker senast 48 timmar före bokad tid. Vid sjukdom och ombokning gäller 24-timmarsregeln. Med kortare varsel än 24 timmar eller vid uteblivet kundbesök debiteras hela beloppet.

Innehar F-skatt