Meditation

De Inre Öppningarna

Jag har jobbat med meditation större delen av mitt vuxna liv. Sedan cirka femton år tillbaka så har jag lett meditationsgrupper och jobbat med transformerande energier i olika slags gruppkonstellationer. Jag använder mig av min kanal av ljus och kanaliserar meditationsresor för deltagarna att följa. En meditationsresa brukar ta ungefär en timma att göra. Det som sker är att du som deltagare får möjlighet att bli bekväm med dina inre rum som finns förankrade i din själ. Inom dessa rum finns allt att finna, lås och nycklar kopplade till hela din livsessens. Meditation är ett fantastiskt verktyg som stillar tankarna och bygger kraft inom ditt mänskliga kärl, din kropp.

Under 2024 så kommer det att vara möjligt att delta i flera meditationsresor. Dessa hålls i min verksamhetslokal i Stjärnorp, strax utanför Linköping.

Vårens inplanerade meditationsresor är THE GOLDEN SWAN & TREASURE ISLAND.

Välkommen till Stjärnorp Skola för att delta i en djupt kanaliserad och guidad meditationsresa. Meditationen startar i samlad grupp prick klockan 18.00 så kom ca 10-15 minuter innan så att du hinner landa lite. Meditationen pågår i cirka en timma. Därefter finns möjlighet att mingla och fika (fikat ingår) fram till cirka klockan 20.00.

Plats
Stjärnorp Skola 1, 585 78 Vreta Kloster.
Ingång stora entrén rakt fram efter allén.

Kostnad
450 kr

Anmälan
carina@medstigar.se

Begränsat antal platser!

Sagt om mina guidade meditationer

”Jag trodde aldrig att jag kunde bli så avslappnad så snabbt”.
”Jag har aldrig provat och meditera, trodde inte riktigt det var min grej. Men wow vilken resa! Det här måste jag göra oftare”.
”Carina är verkligen en mästare på att få ner människor djupt under ytan. Det undermedvetna greppar tag i en på en gång och sen är det bara att följa med”.
”Min smärta i höger höft försvann efter en meditationskväll, vilken grej! Jag har verkligen haft problem med höften en längre tid”.
”Haft värk i foten. Vet inte vad som hände, plötsligt var jag bra efter jag deltagit under meditationen hos Carina”.
”Carinas röst och hennes tal kommer från en helt annan plats, en helig källa”.
”Jag släppte ett ton med skit efter dessa meditationer, grym rening”!

”Dessa meditationer är i sanning healing”.
”Djup, djup, djup avslappning”.
”Grädden på toppen av magi”.
”Jag fick uppleva ett av mina tidigare liv, äntligen så mycket som föll på plats”.
”Jag är nog lite chockad över att jag kunde känna och uppleva så mycket i mitt inre”.