Om Mig

Carina Vinnersten

Med mina ögon!
Jag är precis som du skapad av Gudomligheten. En möjlig spegel för dig att spegla dig i. Jag har en djup själsligt förankrad medialitet och jag arbetar med den i syfte att vägleda, inspirera och omfamna dig på din väg i ditt liv. Jag arbetar multidimensionellt, det innebär att jag förmedlar energier oavsett tid inom din kanal av ljus. Jag kan gå bakåt, se dig i nuet och vägleda dig framåt. Jag arbetar med Skapelsens ljus, det är för mig den högsta Gudomliga vägledningen i dans med Änglar och kärlekens utsände. Dessa utsände är energin av hjälpare på en mängd olika plan.

När jag möter dig så ser jag en vacker tavelvägg. Fotografier som består av din själs inramade porträtt. Inom dessa fotografier finns också olika händelser och livsöden som tillsammans har bidragit till allt som är du idag. Framåt skall också nya foton skapas som så småningom skall bäddas in som minnen i din själ. Vissa av dessa kommande foton får du fotografera själv, andra bilder är redan tagna åt dig. Här finns jag i min kraft för att vägleda dig att sortera och kommunicera med ditt “andliga team”. På så sätt skapas förståelse för vad din själ längtar efter och drömmer om. Ibland är själens drömmar något helt annat än din personlighets tankar om dig själv.

Jag har precis som du många namn inom mitt mångdimensionella medvetna. På sociala medier finner du mig som Orion Starlight. Där är jag skribent och aktör i mångfacetterad tappning inom allt som har att göra med mänsklighetens instigningsprocess och jordens uppstigning. År 2023 – 2026 så har vi en gigantisk kollektiv våg av ett själsligt massuppvaknande att göra. Orion Starlight finns på Facebook, Instagram och Youtube.
Välkommen att inspireras, läsa, lyssna, och följa!

Orion Starlight Facebook
https://www.facebook.com/orionstarlightascension

Orion Starlight Instagram
https://www.instagram.com/orion_starlight_ascension/

Orion Starlight Youtube
https://www.youtube.com/channel/UCKaUwAwVHzEfOXIyWOArpng