Om Mig

Jag är kreatören och magikern som redan som barn älskade att fånga min publik. Bild, teater, sång och dans skickade mig vidare in i det vuxna arbetslivet där jag utvecklade mitt medvetande genom en rad av upplevelser. Med blandad arbetslivserfarenhet som frisör, säljare, lärare, butiksägare och studie- och yrkesvägledare till barn, ungdomar och vuxna inom grundskola, gymnasium och vuxenutbildning så är den röda tråden mötet med människor. Jag utbildade mig till Personalstrateg vid Linköpings Universitet och vidare tog jag steg inom organisation- och ledarskapsutveckling. Jag har varit process- och förändringsledare, drivit och lett flertalet projekt, EU-projekt, men också kommunala och statliga projekt. Jag har jobbat nära näringslivet, socialtjänst, arbetsmarknad och integration i syfte att möjliggöra individens självklarhet att få stå i centrum inom sin egen livsresa. Tyvärr är den så kallade självklarheten många gånger oklar eller helt osynlig i dagens samhälle. Många människor, framför allt barn och ungdomar faller mellan stolarna både inom instanser av olika slag men också i en dragkamp mellan myndigheter och plattformar.
I min värld har alla rätt att få hitta hem på riktigt!

För mig har lärandet i kombination med den kreativa kraften varit det centrala under hela mitt arbetsliv. Min ambition har alltid varit att arbeta med vägledning och kunskap på djupet i en sfär där modet får gå först. Med hjärtat öppet så valde jag att starta mitt företag år 2015 på heltid och den här gången fick jag chans att uttrycka min medvetenhet på riktigt. Jag kunde inte längre skylla mina rädslor på någon annan utan jag fick ta ansvar för att allt som öppnades i mig endast var mitt eget själsliga bagage. Med själens intelligens i första ledet och den mentala medvetenheten på en sekundär plats så öppnade jag upp för den del i mitt företag som riktades till kursverksamhet. Kursdeltagare började att strömma in och många längtade efter att få möta sig själva på de mest outforskade nivåer. Det har blivit många människor genom åren som flödat igenom terminskurser och enstaka helg- och kurstillfällen, men också mänskliga möten genom enskilda vägledningssamtal och helande behandlingsformer. Att jobba med vägledning på riktigt handlar om att se djupet i en människa och djupet i en organisation eller i ett företag, att allt vi har att jobba med är en levande cell och en ständigt transformerande organism. Den utveckling jag ser och har sett genom åren av mitt eget företagande är att fler och fler människor och framför allt ledare vill hitta en ingång till en djupare självförståelse och därigenom också förstå den kontext de befinner sig i till vardags. Mina kunder är både företag och privatpersoner, allt från barn till vuxna i varierande åldrar. Faktum är att fler och fler barn och ungdomar söker sig till en djupare förståelse av sig själva med hjälp av stöttande föräldrar. Högkänslighet vilket är lika med avsaknad av energikunskap är ett faktum i dagens samhälle. Många av de ungdomar jag möter i mitt arbete har ett stort intresse för själens öppningar och svarar enormt bra på energisamtal och behandlingar som jag ger. Men många anlitar inte bara mig för att läka det som är svårt utan också för att glädjas i det som är roligt. Oavsett var en människa befinner sig på sin livsresa så är själens visdom omfamnande för alla. Även företagsvärlden börjar öppna upp sig för att jobba med energikunskap, vilket är jättekul! Fler och fler företag, privata men också offentliga som t.ex. kommun och landsting bokar in sig för workshops, ledarskapsdagar och sammankomster med fokus på en högre medvetenhet. För mig är det stora signaler till att världen är på väg att bli en bättre plats där det känns tryggt att vara hel.

Jag skulle vilja berätta för dig om vad medialitet och mediumskap egentligen handlar om. Sedan jag var liten så har jag på något sätt alltid haft en grundtrygghet inom mig där jag i enighet med min själ vet att tiden finns inom oss och inte som många tror utanför oss. Med tiden i hjärtat så kan du färdas från din nutid bakåt i själens historia och plocka upp berättelser och förklaringsmodeller till hela ditt känsloliv. Detta gör att du måste släppa kontrollen och idén om att ditt liv är en linjär resa mellan födsel och död. Själen är evig och alla dina tidigare liv finns att finna inom en krets som vi skulle kunna kalla för din själscykel. Allt din själ består av riktas också framåt som energivågor in i din så kallade framtid. Detta gör att du även kan färdas framåt i tiden genom ditt hjärtas medvetande och utforska kommande livshändelser som ligger på din väg. Självklart har du ditt fria val i livet och inget är hugget i sten. Men vissa skeenden och möten längs livsvägen är dig givna. Utmaningen handlar om hur du förhåller dig till hindren men också till gåvorna i ditt liv. Att ta ansvar för dig själv är en huvudnyckel i allt ditt växande. Detta betyder att ditt öde och dina livsläxor vilar i dina egna händer, ingen annans! När du lär dig att förstå din energi och att din vibration av ljus är det som bygger ditt liv så kan du också vara med och påverka allt kommande på ett helt nytt sätt. Det betyder att du kan sluta leva ditt liv genom ditt ego och dina försvar och börja leva ditt liv genom din själ och jag lovar dig att det är ett äventyr utan dess like.

Med hjälp av min medialitet så kan vi tillsammans utforska vad som ryms i ditt liv, i din själ och varför saker och ting sker längs din livsväg. Genom en högre förståelse så kan du skapa en högre och mer kärleksfull tidslinje inom din livsresa och det underlättar det mesta. På så sätt kan du också släppa in de tankar och känslor som vibrerar mer med ditt sanna och värdefulla värde. Medialitet, spådom och framtidssikt som slår in längs livsvägen är inget så kallat flum utan djupa mönsterspår i din grundenergi som föder din framtid. Jag har så länge jag kan minnas inom mitt nuvarande liv siat bakåt och framåt och gång på gång slår det ena efter det andra in. Inte för att jag har övernaturliga förmågor utan därför att jag har lärt mig att öppna upp till dessa förmågor som egentligen är en ren självklarhet samt högst naturliga för en vaken själ. Visst vore det fantastiskt om du blir medveten om hur du kan påverka dina själsliga mönster och att du faktiskt äger kraften att höja din grundvibration. På så sätt kan du skapa en ny medveten framtid och ett mer energirikt liv, vem vill inte det?

Mediumskap handlar om att se, känna, höra, smaka och dofta bortom vår fysiska upplevelsevärld. Våra tredimensionella uppfattningar begränsar oss och för att spetsa till kunskapen ordentligt så skulle jag vilja påstå att döden är vår största illusion. Bortom den så kallade döden existerar en mångfacetterad visdomskälla där livet fortsätter i högsta grad bortom allt vi känner till utifrån vår vardagliga mänskliga utkiksplats. Många människor upplever att de gjort ett enormt uppvaknande i samband med en förlust eller bortgång av något slag, för i de mörkaste brunnar behöver vi finna oss själva på djupet för att kunna resa oss igen. Att efter en svår förlust och kanske mitt i en sorgeprocess få möjlighet att samtala och på ett energiplan möta en avliden släkting, partner eller kär vän kan vara ett möte som förändrar allt. På den andra sidan av vår fysiska uppfattningsvärld ryms precis allt och det storslagna verkar aldrig sluta förvåna. Ju mer vi utforskar och upptäcker dödens rike så förstår vi att livet egentligen är större på själens hemmaarena än här på vår fysiska jord. Vi människor har under tusentals år levt i en nedsläckt värld som är styrd av begränsningar och kontroll, framför allt är vår värld styrd av rädsla. När vi intar modet att släppa taget om rädslorna så förändras allt och de som förändras mest är vi. På så sätt börjar vi minnas vilka vi egentligen är, stora själar på en mänsklig upplevelseresa som vi genom våra liv utforskar om och om igen. Vi är sannerligen eviga!

Jag har precis som du många namn inom mitt mångdimensionella medvetna. På sociala medier finner du mig som Orion Starlight. Där är jag skribent och aktör i mångfacetterad tappning inom allt som har att göra med mänsklighetens instigningsprocess och jordens uppstigning. År 2023 – 2026 så har vi en gigantisk kollektiv våg av ett själsligt massuppvaknande att göra. Orion Starlight finns på Facebook, Instagram och Youtube.
Välkommen att inspireras, läsa, lyssna, och följa!

Orion Starlight Facebook
https://www.facebook.com/orionstarlightascension

Orion Starlight Instagram
https://www.instagram.com/orion_starlight_ascension/

Orion Starlight Youtube
https://www.youtube.com/channel/UCKaUwAwVHzEfOXIyWOArpng