Om mig

Carina Vinnersten

Med mina ögon!
Jag är precis som du skapad av Gudomligheten. En möjlig spegel för dig att spegla dig i. Jag har en själsligt djup förankrad medialitet och arbetar med den i syfte att vägleda, inspirera och omfamna dig på din väg i ditt liv. Jag arbetar multidimensionellt, det innebär att jag läser energier oavsett tid inom din kanal av ljus. Jag kan gå bakåt, se dig i nuet och vägleda dig framåt. Jag arbetar med Skapelsens ljus, det är för mig den högsta Gudomliga vägledningen i dans med Änglar och kärlekens utsände. Dessa utsände är energin av hjälpare på en mängd olika plan.

Jag har många namn inom mitt mångdimensionella medvetna. Ett namn som beskriver min själ oavsett världar är Änglahäxan. För mig rymmer namnet himmelsk höjd och jordens djup. Änglahäxan är också min sida på Facebook och Instagram där du kan läsa om andlighet.

När jag möter dig så ser jag en vacker tavelvägg som består av din själs alla inramade porträtt. Inom dessa bilder finns också olika händelser och livsöden som tillsammans har bidragit till allt som du är idag. Framåt skall också nya foton skapas på din väg och din vägg som så småningom skall bäddas in som minnen inom din själ. Vissa av dessa kommande foton får du ta själv, andra är redan tagna åt dig. Här finns jag i min kraft för att hjälpa dig att sortera och kommunicera med ditt “andliga team”. På så sätt skapas förståelse för vad din själ längtar efter och drömmer om. Ibland är själens drömmar något helt annat än din personlighets tankar om dig själv.

Jag är en kreativ själ som vurmar för kärleken i alla dess former. Glädje och samspel är viktiga uttryck för mig. För mig är andlighet detsamma som mänsklighet. Inget behöver vara svårt eller för avancerat i kommunikationen med själen.