Medstigar

Medial Vägledning

Tidigare Liv

Tidigare liv session

Välkommen att möta och få ta del av dig själv och din själ under en tidigare-liv-session. När du föddes in på denna jord så hade du redan ett spännande bagage med dig, detta bagage vilar i din själ. Själen har med sig upplevelser, erfarenheter, talanger och rädslor som har sitt fäste i ditt innersta. Genom att blottlägga din historia så får du tillgång till ny medveten kunskap som kommer kunna förändra allt ditt kommande för gott. Genom att belysa din själ och dina livsöden så får du också möjlighet att ta ställning och påverka det liv du lever idag. Allt hänger samman, början, mittpunken, slutet, du är en del av allt. Känner du igen att vissa saker, händelser, människor och utmaningar har en tendens att återupprepa sig om och om igen i ditt liv? Många gånger kan vi inte hitta orsaken till dessa skeenden i just de liv som vi lever här och nu. För att nå ett avslut behöver vi många gånger se var dessa skeenden har sina rötter. Rotfästen som finns med dig liv efter liv burna av din själ. Välkommen att se in i din själ och få tillgång till nycklarna som öppnar dörrar i ditt innersta. Med ljus och förlösande kraft ledsagar jag dig in i din historia, till tid och rum där du skapade din livstakt, livsläxor och livskraft.

 

Timpris - 900 kronor

 

 

Tillbaka

Innehar F-skatt

Välkommen

Välkommen till www.medstigar.se.

Nyhetsbrev

Medstigar med butiksdelen Häxans hörna sedan 2015: Jag hälsar er varmt välkomna till Häxans hörna mitt i Berg strax utanför Linköping. Med närhet till bad, glass och båtslussning så bjuder Häxans hörna er på andliga ting, tänkvärda gåvor och häxkonst när den är som allra bäst. Välkomna!

NYHET!

PÅ ANDRA SIDAN SPEGELN en av höstens mest spännande och utvecklande temakvällar sker på Ljungs Slott strax utanför Linköping. (Se fliken kurser)

Nu finns Carina på Youtube med HEALING TALES se länk på fliken HEM

AKTUELLT!

HÖSTENS KURSER

Ny info finns under fliken kurser.