Vägledning

Medial Sittning i Kortens Tecken

Välkommen att se och upplev dig själv med själens ögon. Jag öppnar upp mig för din kanal av ljus och samtalar med dina andliga hjälpare; änglar, guider och anhöriga på andra sidan. Dessa fantastiska energier vet precis vad som sker i ditt liv och vilka vägar som finns öppna för dig framåt. Din energi, dina tankar och känslor påverkar allt som är du och allt som du möter på din livsväg. Genom kropp, själ och ande kan vi alla bli medvetna om hur vi kan öppna upp oss i kärlek till allt som är livet. Jag används som din spegel i detta mediala möte och du tar själv alla beslut och eget ansvar för vad som är din väg. Med största förtroende i ljus och kärlek så tittar vi tillsammans på vad din livskarta har att visa i detta nu. Känn dig varmt välkommen att ställa vilka frågor du vill. Jag använder mig av tarotkort som verktyg, ett komplement till mina sinnen och mediala kanaler.

Tid: 1 timma Pris: 900 kr
Personligt möte: Medstigars mottagning, eller på Distans: via telefon.

Tidigare Liv Session

Välkommen att se in i din själ och få tillgång till nycklarna som öppnar dörrarna till ditt innersta. När du föddes in i detta liv så hade du redan ett spännande bagage med dig. Själen har med sig upplevelser, erfarenheter, talanger men också rädslor som har sitt fäste i ditt innersta. Genom att blottlägga din historia så får du tillgång till ny medveten kunskap som kommer kunna förändra allt ditt kommande för gott. Allt hänger samman, början, mittpunkten, slutet, du är en del av allt. Känner du igen att vissa saker; händelser, människor och utmaningar har en tendens att återupprepa sig om och om igen i ditt liv? Många gånger kan vi inte hitta orsaken till dessa mönsterbildningar i just det liv som vi lever här och nu. För att nå ett avslut behöver vi många gånger se var dessa skeenden har sina rötter. Rotfästen som finns med dig liv efter liv burna av din själ. Med ljus och förlösande kraft ledsagar jag dig in i din historia, till tid och rum där du skapade din livstakt, livsläxor och livskraft.

Tid: 1 timma Pris: 900 kr
Personligt möte: Medstigars mottagning, eller på Distans: via telefon.

Kosmisk Guidning

Vår allra innersta kärna vittnar om att vi är universums ljus- och mörkerbärare in i minsta beståndsdel av vårt dna. Vi härstammar från en enorm mängd olika galaktiska system och andra himlakroppar än bara vår Moder Jord. Din innersta kärna är bäraren av hela din livsväg. Genom att lyfta blicken högre och djupare än någonsin tidigare så är du välkommen att ta del av och inte minst hjälp av din stjärnfamilj. Jag kanaliserar budskap och tillhanda ger dig din kosmiska historia. Häri finns också kunskap att hämta om din grundenergi och hur du kan få den att verka till den mest kärleksfulla och optimala väg för dig i detta nu men också framåt.

Tid: 1 timma Pris: 900 kr
Personligt möte: Medstigars mottagning, eller på Distans: via telefon.

Innehar F-skatt